Da li je Pariski sporazum samo udar na tradicionalnu crkvu i religiju i verske zajedn

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pročitah naslovnu poruku i pomislih da je taj sporazum nešto u vezi religije , neko ukidanje prava verskih organizacija , njihovo izjednačavanje ili šta ja znam nešto tako.

Pedesetih ili šezdesetih godina u jednoj tužnoj južnoj državi SAD sud je doneo odluku po kojom se brak između supružnika različitih rasa proglašava nevažećim a učesnici u tom činu se kažnjavaju primerenim kaznama. Sudija je pročitao obrazloženje suda i on otprilike glasi: Bog je razdvojio ljude i raštrkao ih širom zemljinog šara stvorivši od njih crne , žute , bele i crvene ljude. Da nije bilo razloga da se to učini Bog to nikada ne bi učinio. Zato svaka intervencija čoveka u Božiju odluku može biti ništa drugo nego akt usmeren protiv Božijeg poretka i ljudi.

Poslednja izmena:
Како си успео повезати Париски споразум, "левицу" и Бога, то само он зна.

Objasnio sam....samo pročitaj i pitaj slobod ako nija jasno.

- - - - - - - - - -

Pa cekaj....zar nije regulisan ekonomija leva ideja ...regulisana klima je onda takode leva ideja...regulacija je na strani levice...zar ne?

- - - - - - - - - -

Ideja levice je da se reguliše svet oko nas...a ideja desnice je da ostane tradicionalan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back