jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 33.211
Ne uvek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne uvek.
Ne uvek i svakom.Ako si nezavistan uvijek je pametno biti iskren
Ne uvek i svakom.
Koji nezavisni,od cega?Svi nezavisni su uvijek iskreni i ne kosta ih nista
Zabole me za Makrona i Putina.Meni su bitni obicni ljudi.Sa tim lopovima,nikada ne bih imao posla.
Meni je bitno za onoga koga ja znam.Ima ih sa kojima sam iskren totalno,a ima i onih sa kojima ne smes biti iskren,jer izokrenu to sve po njihovoj volji.Politicari su svi lopovi i lazovi.
Zaboravio sam kako to izgleda,penzioner sam.To je primjer evo ne moraju biti u pitanju politicari, uzmi obicne ljude.Sloboda je izbor a da li ti imas izbora da izbjegnes svaki dan na poslu ljude koji ti se ne svidjaju,niti si ih birao za kolege niti mozes mozda imati dovoljno novca da ides nekim svojim putem i vise biras,e sada mogu ti i kolege biti divni ljudi ali to je sve lutrija pa ko ti dodje,ali tu nema izbora,ja sada tvoj status ne znam niti je bitno za ovu temu vec sam samo naveo primjer u kojem je vecina ljudi
Ti kada imas svoju pricu kada imas slobodu da kreiras,organizujes i imas ekonomsku moc mozes da biras uvijek sa kim ces i kako ces,uslove postavljas e sada mozes i solo neku opciju razvijati stvar izbora ali kada zavisis od drugih nije stvar izbora i biti iskren debelo kosta.Svi po zakonu imaju ista prava posebno pravo na slobodu govora ali nijedan zakon ne pise da nemamo svi iste mogucnosti,sloboda zavisi od mogucnosti ne od pravila nekog
To je primjer evo ne moraju biti u pitanju politicari, uzmi obicne ljude.Sloboda je izbor a da li ti imas izbora da izbjegnes svaki dan na poslu ljude koji ti se ne svidjaju,niti si ih birao za kolege niti mozes mozda imati dovoljno novca
@analiticki 12 Molim te da ne pišeš postove o politici i političarima, koji nemaju veze sa ovom temom.
https://forum.krstarica.com/threads/molba-i-obavestenje.1023612/
I molim te da ne troluješ temu.
Нема потребе да за пример узимаш реалне људе ( познате или непознате. )Ima itekako a njih sam naveo kao primjer koliko je skupo biti iskren ,ne mogu navoditi primjer ljudi koje vecina ne zna
Problem je kad se spomenu politicari stvari uvek odu u pogresnom smeru i dodje do politickih i po pravilu besmislenih rasprava.Нема потребе да за пример узимаш реалне људе ( познате или непознате. )
Бољ је да за пример узмеш измишљене ликове.
Problem je kad se spomenu politicari stvari uvek odu u pogresnom smeru i dodje do politickih i po pravilu besmislenih rasprava.
Razumem sta kazes i generalno poruka je bila dobra, samo kazem zasto je nezgodno pominjati politicare na ovom pdf- u koji je okrenut vise ka samopomoci i pomoci ljudima, a dosta osoba na forumu ima raznih teskoca u svakodnevnom zivotu i na tome je naglasak, i pokusava se promovisati otvoren razgovor o licnim iskustvima, problemima i resenjima za probleme.Jeste ako ljudi ne uzmu kao primjer to
Razumem sta kazes i generalno poruka je bila dobra, samo kazem zasto je nezgodno pominjati politicare na ovom pdf- u koji je okrenut vise ka samopomoci i pomoci ljudima, a dosta osoba na forumu ima raznih teskoca u svakodnevnom zivotu i na tome je naglasak, i pokusava se promovisati otvoren razgovor o licnim iskustvima, problemima i resenjima za probleme.
Dosta beskucnika je odabralo takav nacin zivota, mnogo njih je zadovoljno.Iskrenost se moze analizirati kroz razne segmente zivota zato ja kazem bogat je covjek koji je previse iskren a zbog toga ne gubi nista u zivotu,i beksucnik je iskren pa sta dobija od toga osim jad, tugu i lutanje