- Poruka
- 33.624
citam u blicu ovu lepu vest... vest mozda nije politicka, mada bi mogla biti, ipak smo mi balkanci, a ovde je sve politika. mene najvise zanima, da li je ovo i uspeh srbije, sta vi mislite, posto je kosovo...da ne gubim vreme na ono sto svi znamo.
Venecuelanka Mis univerzum 2009.
Autor: Tanjug | Foto:Reuters | 24.08.2009. - 10:51
![]()
Mis Venecuele Stefanija Fernandez osvojila je noćas titulu Mis univerzum 2009, na finalnom takmičenju u mondenaskom letovalištu Atlantis na Bahamima.
Ova 18-godišnja brineta postala je tako 58. nosilac ove prestižne titule, čiju su dodelu u direktnom prenosu pratili milioni ljudi širom sveta. Prva pratilja je mis Dominikanske Republike, Ada Aime de la Krus, a među prvih pet su najlepše devojke iz Australije, Portorika i sa Kosova.
![]()
Zanimljivo je da je nova svetska kraljica lepote pripadajuću krunu primila iz ruku prošlogodišnje Mis sveta, Dajane Mendoze, takođe iz Venecuele, kao i da je to šesta svetska titula koja je pripala devojkama iz te zemlje.
mislim vec su ti jednom zakucali temu lokotom.Hoces li mi objasniti samo zasto je ovo bitno za Srbiju....tu "pobedu" moze samo macku o rep da obesi