vujadin
Poznat
- Poruka
- 9.689
Није ми јасно зашто Ускрс већ други пут изастопице пада у исто време као и Римокатилички? Нећу да дискутујем него само да питам да ли неко зна?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иди на сајт Астрономског магазина, па нађи тему о Ускрсу и на тој теми има адреса сајта како се тачно рачунају датуми ускрса и Православне и Католичке цркве.Није ми јасно зашто Ускрс већ други пут изастопице пада у исто време као и Римокатилички? Нећу да дискутујем него само да питам да ли неко зна?

То је знак да су пошлиједњи дани близу! Папа долази у Хрватску да построји своју сатанску зборницу пре него што почне армагедон!

Иди на сајт Астрономског магазина, па нађи тему о Ускрсу и на тој теми има адреса сајта како се тачно рачунају датуми ускрса и Православне и Католичке цркве.
А што би теби нешто нејасно одмах морало бити и погрешно.Ако мени није јасно, значи да је то објашњење погрешно ако је тако објашњено. По тим прорачунима су тек идуће године требали бити заједно. Е сад шта је тачно?
А што би теби нешто нејасно одмах морало бити и погрешно.
Осим тога мислим да ниси прочитао обајшњење.
Рецимо, какве Јевреји везе имају са оба Ускрса?
То је знак да су пошлиједњи дани близу! Папа долази у Хрватску да построји своју сатанску зборницу пре него што почне армагедон!
Прво: Васкрс, а не Ускрс.Није ми јасно зашто Ускрс већ други пут изастопице пада у исто време као и Римокатилички? Нећу да дискутујем него само да питам да ли неко зна?
Нема два Ускрса него два календара по којима се рачуна датум Ускрса. И по том прорачуну није требао бити ни лањске ни ове године заједно него тек идуће. Зашто је неко то променио и ко је то урадио?
jel to vaskrs uskrsnuo..
Uskrs nema veze s kalendarima.
Datum Uskrsa računa se prve nedjelje nakon prvog punog mjeseca iza ravnodnevice.
S tim da u Pravoslavlju Uskrs ne može biti prije židovskog praznika Pashe, pa zato dolazi do odstupanja.
Ne znam, nego reci mi jesu li te krstili ili krizali ?![]()
Nema sudnjeg dana dok se ustaše ne postroje...
Kako si samo ti naplašen...![]()
Прво: Васкрс, а не Ускрс.
Друго: питај стручњаке о датумима израчунавања, како ти већ и рекоше.
Треће, и најважније:
Шта нас треба да буде уопште нарочито брига кад и како неки тамо други славе Васкрс?
Од кад то стручњаци одређују кад се слави Ускрс? Ускрс или Васкрс је исто. Не може се за ову годину правдати као и за прошлу. Прошле је било заједно са Римокатолицима Јеврејима и Муслиманима. Али се то дешава свсвим ретко, и зато је било прихваћено од свих.
Зашто не поставите линк, ви који познате те стручњаке?
) protiv Srba. 2011. 24. travnja
2012. 8. travnja 15. travnja
2013. 31. ožujka 5. svibnja
2014. 20. travnja
2015. 5. travnja 12. travnja
2016. 27. ožujka 1. svibnja
2017. 16. travnja
2018. 1. travnja 8. travnja
2019. 21. travnja 28. travnja
2020. 12. travnja 19. travnja

uskrs u svijetu se slavi prve nedjelje nakon mladog mjeseca u travnju, ako se ne varam. dok pravoslavnih se nekako slično određuje pa nije ni čudo što su negdje u isto vrijeme ili se čak poklapajuEvo ti datumi Uskrsa za ovu deceniju.
Nema nikakve zavjere (osim ako Mjesec ne sprema neku) protiv Srba.
2014. i 2017. ćemo opet skupa slaviti Uskrs/Vaskrs.![]()
uskrs u svijetu se slavi prve nedjelje nakon mladog mjeseca u travnju, ako se ne varam. dok pravoslavnih se nekako slično određuje pa nije ni čudo što su negdje u isto vrijeme ili se čak poklapaju