Pesadinac
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
Jok. Ne razlikuješ pretnju od konstatacije činjenica. Ako napišem da će Kina neminovno napasti Tajvan, to ne znači da pretim Tajvanu.Pa danas si nešto prijetio, pa pitam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok. Ne razlikuješ pretnju od konstatacije činjenica. Ako napišem da će Kina neminovno napasti Tajvan, to ne znači da pretim Tajvanu.Pa danas si nešto prijetio, pa pitam
Kad će?Jok. Ne razlikuješ pretnju od konstatacije činjenica. Ako napišem da će Kina neminovno napasti Tajvan, to ne znači da pretim Tajvanu.![]()
Narednih par godina. Za razliku od ovoga u Bih, tu može planuti uskoro. Ne znam zašto o ovome uopšte pišemo ovde kad ima toliko topika o situaciji u Bih povodom presude. Hebat će nam moderacija sve po spisku.Kad će?![]()
Ma ebo BiH, žao mi TajvanćanaNarednih par godina. Za razliku od ovoga u Bih, tu može planuti uskoro. Ne znam zašto o ovome uopšte pišemo ovde kad ima toliko topika o situaciji u Bih povodom presude. Hebat će nam moderacija sve po spisku.![]()
Zadnja poruka na temu Bih. Znaš onu istinitu priču o pisanju pariških novina kad je Napoleon Bonaparta zbrisao sa ostrva Elba i uputio se ka Parizu?Ma ebo BiH, žao mi Tajvanćana![]()
U ovoj zemlji trenutno nikako.Nisam pametna. Slažem se sa @bird again da je i jedno i drugo divljaštvo.
Ali divljaka (bahatih ) je sve više, kako se braniti?
Ovo je još i najbezazleniji odgovor.
Nikako se ne slazem s ovakvm nacinom borbe- nema nista goreg od "zakona rulje" i kad se krene na linč.Dakle radi se o drastičnom kršenju propisa koje je dovelo do ometanja kretanja ljudi.
Da li se slažete s ovakvim načinom borbe protiv ovakve pojave?
Ključem je mnogo teže nešto napisati.Flomasterom a vi pravite šiz komu. Dobro je i prošao masa ljudi išara ključem.