Sta mislite da li ovo "oslikava politicku i inu stvarnost Srbije danas" :
Kako "procistiti Srbiju od krajputaskog otpada" ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pohapsiti grobare i delije, i slati ih na radne akcije

Па да си ти видео да су они способни за неки рад?Зар није боље да либерали покажу своју слободну иницијативу?![]()

Па да си ти видео да су они способни за неки рад?
Они су васпитани да седе, да их други хране, греју, облаче, а они да буду неспособни цео живот. Као Чеда , рецимо...или Чанак.

...i narkomane....a ne da kenyaju po medijima i ,kao, bave se politikom ! Radna terapija !!![]()
A sto tebe ne bi malo poslali na prevaspitavanje?

Срби - народ примитиван.

pa čekaj bre, je8em mu čvorka
zašto bi ja kao izdajnik i neko ko radi protiv ove zemlje išao na radne akcije koje imaju za cilj izgradnju zemlje
zar to ne bi trebali patrioti (grobari, delije i kompanija) da urade?![]()
Bolje ti je to ,neg' da ti u mardelju robijaši pune rektum...redovno !
Pa za kaznu...izdajniče i antidržavni elementU jedan..Bolje ti je to ,neg' da ti u mardelju robijaši pune rektum...redovno !
![]()

kako te nije sramota da vređaš naš narod
ajmo moderacijo![]()
Inače...jeste Morava tužna i urnisana đubretom...strahota jedna! Kao i većina naših reka i potoka! Bruka smo strašna...i za to nam niko nije kriv, do nas samih! Bilo pre neki dan o Limu, Drini....tone i tone đubreta ! Da ne poveruje čovek !!
Аха, она Мемедовићева емисија, гледала сам. Стварно страшно!
Мада, колико сам схватила, на целом том путу загађења људи имају проблем са депонијама, односно с недостатком истих.
Ко је на власти у тим местима?
Дулић направи као понеку, махом пропагандне природе, акцију, али саму срж проблема нико не решава и зато се све то понавља а реке нам све загађеније.
Sta mislite da li ovo "oslikava politicku i inu stvarnost Srbije danas" :

и поред натписа упозорења, Срби су показали на делу свој примитивизам.
http://img40.imageshack.us/img40/3728/1smece.jpg

Nakon što sam ja otvorio ovakvu temu o Južnoj Moravi, ova je već druga što se otvara iza nje.
To mi govori da sam postigao cilj i skrenuo pažnju na ovaj veliki problem.
Mada je moderatorica zaključala moju temu pod izgovorom neka gledam u svoje dvorište, drago mi je što u Srbiji ima sve više ljudi kojima je stalo da očuvaju svoju zemlju.
Svaka čast postavljaču teme!![]()