Da li je ovo rešenje političke krize u Srbiji?

Da li su rešenje političke krize koja potresa Srbiju izbori gde bi političke partije samo na RTS-u predstavljale svoj program? Kampanja bi trajala dva meseca što je dovoljno da sve političke opcije predstave svoj program građanima.
pa nije.
-partijski sistem nije rešenje.
-javno obmanjivanje takodje nije rešenje.

Srbiji treba ustavotvorna skupština sastavljena od od izabranih deputata na osnovu njihovo biografije/ugleda.

Kad se taj dom izabere i konstituše sistem onda može da se bira donji dom.

Da li su rešenje političke krize koja potresa Srbiju izbori gde bi političke partije samo na RTS-u predstavljale svoj program? Kampanja bi trajala oko dva meseca što je dovoljno da sve političke opcije predstave svoj program građanima u ravnomernom vremenskom intervalu.

To bi bio mali pomak u poboljšanju uslova ali znamo da ne bi funkcionisalo. Mislim da se to probalo i kasnije. Ubace ti u emisiju neke divljake koji te svađom ometaju da kažeš to što želiš. A Vučić nesmetano gostuje po svim ostalim televizijma. Znači, i dalje veoma neravnopravno. Sad je samo na studentima i opoziciji da odluče da li da se upuste u to, ili da nastave "nešto" da čekaju.

Nema potrebe za tim, Vučić je izabran na to mesto voljom građana.

Nije. Volja naroda je kad imaš slobodne izbore. A svi znamo kakvi su izbori u Srbiji, i kakvi su mediji. Tako da je Vučić na vlasti mimo volje građana, kao i uostalom u svakom autokratskom društvu.

Da li su rešenje političke krize koja potresa Srbiju izbori gde bi političke partije samo na RTS-u predstavljale svoj program? Kampanja bi trajala oko dva meseca što je dovoljno da sve političke opcije predstave svoj program građanima u ravnomernom vremenskom intervalu.
Kako si ti to predvideo da je dovoljno dva meseca za kampanju ?
Ko si ti, da to određuješ?
Kao kad bi mi rekao - predstavi se imaš dva minuta - ... a do sada si me 12 godina pljuvao.

Back