limunada
Elita
- Poruka
- 18.307
U poslednje vrijeme kao da su malo utihnuli ti davitelji.
Pri tom mislim i na ceptere,tapervere,posteljine,usisivace,limese,aloje...

znam zaove, zvali su i mene, smejali smo se slatkoE meni je najludjafirma..sad sam zaboravila kako se zove
Zaboravim sremus kako se zove, gde necu firmu
I oni pregledaju bilanse na apr-u, kao bilo ko sa strane I ako nisi poslovao sa minusom, onda te pozovu I kazu da izdaju sertifikat za uspesnostjer si najbolji u toj oblasti..bla,bla..I naplate ti to 120eu
I najludje sto ljudi padaju I pristaju da plate da bi dobili bezvredan papir
Korona ih 'utihnula'. Nema skupova, ne isplati im se zaludan zakup prostora.U poslednje vrijeme kao da su malo utihnuli ti davitelji.
a ja jos vidim an fejsu, nahvatali poznanike koji drze klub i oni nesrecnici izbace na status ponosno, kao da je zlatna meadalja sa olimpijadeznam zaove, zvali su i mene, smejali smo se slatko
haha secam se a nesto mi se javlja da su se pozivali na neku privrednu komorua ja jos vidim an fejsu, nahvatali poznanike koji drze klub i oni nesrecnici izbace na status ponosno, kao da je zlatna meadalja sa olimpijade![]()
Evi ihhaha secam se a nesto mi se javlja da su se pozivali na neku privrednu komoru
sveukupno hteli su da zvuce ozbiljno a ispalo je komedija b produkcije
Pa sa, odatle I vuk podatke za svoju bazu uspesnih privrednikainace osnovna delatnost im je racunarsko programiranje
i dalje postoje i uredni su u azuriranju podataka kod apr-a
Evi ih
Najveca prevara
Prvo nas predsednik, pa Troterovi, pa ovi
https://www.companywall.rs/sertifikat-bonitetne-izvrsnosti
Ja ih pustila da me hvale, a onda im kazem da je to najgora godina mog poslovanja..godinu dana posle reketiranja, kad mi se sve raspalo..a oni me kao hvale..najbolji ste ovo ono..I Putinmi se izvinio posle toga![]()
Mene jednom zovu na tf,nesto prodaju,ne sjecam se sta...a ja u tom momentu pekla palacinke.
I sad,znate kad oni pocnu pricu ne mozes ih zaustaviti i doci do rijeci...i ja kazem,izvinite,nemam kad slusati izgorise mi palacinci,a s druge strane zice djevojka se poce smijati i pita me sa čim pravim je li eurokrem ili nutela? A ja i rekoh...eurokrem.
A ona će ti...pa da,nema se para za nutelu i crče od smijeha.I za divno čudo,ostavi me na miru...valjda je pomislila,ova nema ni za nutelu,a kamo li za naše gluposti.![]()