Da li je ovo početak diplomatskog rata? Putin plesao sa austrijskom ministarkom na nj

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.139
Dakle kratko je trajalo Austrijsko glumljenje nezavisnosti u stavu pema Rusiji...brzo su im Mi6 i CIA smislili njihov "slucaj Skripalj", pomocu kojeg ce okrenuti ćurak protiv Rusije...

Da li je ovo početak diplomatskog rata? Putin plesao sa austrijskom ministarkom na njenom venčanju, a sada je ona otkazala posetu Rusiji
https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...mpaign=desni_timeline_najnovije&utm_content=8

Još jedan Vucicev frendic - Kurzić se dakle okreće protiv Rusije na osnovu izmisljenih "Skripalj" i slicnih afera...sto nam samo govori u kojem smeru ce ici i Vuckova politika u narednom periodu...

...

ne diraj mi novog Titu:
ZANIMLJIV SUSRET PREDSEDNIKA I POSLANIKA DUME Vučić ugostio ruskog "Hulka", nećete verovati šta mu je slavni rvač poklonio!

Kareljin Vucku poklonio maketu kur... pardon, majicu.

45693015_749943655368654_8425062153400090624_n_1000x0.jpg

Bolje da mu je poklonio peskir. :kez:

_nobody_

Dakle kratko je trajalo Austrijsko glumljenje nezavisnosti u stavu pema Rusiji...brzo su im Mi6 i CIA smislili njihov "slucaj Skripalj", pomocu kojeg ce okrenuti ćurak protiv Rusije...

Da li je ovo početak diplomatskog rata? Putin plesao sa austrijskom ministarkom na njenom venčanju, a sada je ona otkazala posetu Rusiji
https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...mpaign=desni_timeline_najnovije&utm_content=8

Još jedan Vucicev frendic - Kurzić se dakle okreće protiv Rusije na osnovu izmisljenih "Skripalj" i slicnih afera...sto nam samo govori u kojem smeru ce ici i Vuckova politika u narednom periodu...

...

Вучић остаје без Ангеле и сад се ухватио *****

Kareljin Vucku poklonio maketu kur... pardon, majicu.

45693015_749943655368654_8425062153400090624_n_1000x0.jpg

Bolje da mu je poklonio peskir. :kez:

_nobody_

Interesantno da je Putin kao svoju predhodnicu posete Beogradu poslao NAJAČEG RVAČA U SVETU IKAD... Ameri ga cak zovu Čovek eksperiment
Dakle Putin šalje poruku Vučku u fazonu - "Alek...nemoj da se šališ sa Rusima..."
Kao što je onomad davio jazavičara pred njim...:whistling::whistling::whistling:

...

- - - - - - - - - -

Eto, hteo je orden - dobio je majicu.

Majicu sa slikom ordena :hahaha::zcepanje::hahaha:

seselj-majica1.jpg

....

Citao sam intervju Kareljina pre 20 godina.

Znas li ti bajo moj da je taj covek sam odneo frizider (ili ves masinu?) na 5 sprat zgrade u kojoj je ziveo? :lol:

А сећаш се ондак кад је летијо јероплан над Београдом, а Миша се држ'о само зубима за уже и тако летијо и он? А и ланце је кидо зубима и савијао гвоздену шипку!

А сећаш се ондак кад је летијо јероплан над Београдом, а Миша се држ'о само збима за уже и тако летијо и он

Ti mislis da se salim, ali ne. Prilicno dobro se secam tog novinskog clanka.

Recimo: Novinar je ocenio da nije sreo coveka sa vecim sakama, Kareljinov deda je svojevremeno preneo konja na svojim ledjima preko neke reke/recice, voli trcati kroz sneg za kondiciju, itd.

Ti mislis da se salim, ali ne. Prilicno dobro se secam tog novinskog clanka.

Recimo: Novinar je ocenio da nije sreo coveka sa vecim sakama, Kareljinov deda je svojevremeno preneo konja na svojim ledjima preko neke reke/recice, voli trcati kroz sneg za kondiciju, itd.

Не мислим да се шалиш, ни Алексић се није шалио, а уз то је био и добар човек, хуманиста

Не мислим да се шалиш, ни Алексић се није шалио, а уз то је био и добар човек, хуманиста

A joj, ja pomislih Vacic. :hahaha:

Moj brat od tetke je bio dileja, i ostao na zalost: popenje se uz konopac u fiskulturnoj sali, okaci stopalima o metalnu sipku i pusti konopac.

Dizao je zubima kafanske stolove a sada nema zube.

Back