Da li je ovo najveci smeker u Srbiji? Covek koji ima zvaku za svaku zenu.

Momir je zvezda Monda. Ovo je covek koji je spavao sa vise zena od bilo koga drugog u Srbiji samo zbog svoje dominantnosti, u komentarima ljudi se odusevljavaju. Sta mislite o ovom pristupu zenama? Zene da li zaista padate na ovo?

http://mondo.rs/a788722/Magazin/Seks-i-ljubav/Momir-dominator-MONDO-intervju.html

Nista bez Ilije Zmaja, on je pravi autoritet, kaze da satima moze da gusla, jer nije poenta ustekati ga nekih par minuta, pa ajmo u sto vise njih tako, no je poenta u volsebnom tantriceniju, u protivnom bi i bilo koji ginekolog akuser mogao da se hvali da je rekorder, jer je eto ulazio u mnostvo pica. :deda:

Ako nije šugi, onda mu je šugi guru :lol:
Kakav vokabular...Dominator, napucajte se i sl :lol: da su devedesete pomisila bih da je neki dizelaš u pitanju :lol:
Zaista sam se potrudila da pročitam, nego od tih hvalospeva samom sebi nikada hebača. Pametan ne trabunja vazda o istom, nego dela na tom polju :zper:
Vrhunac mi je ono uokvireno, gde savetuje muškarce da u sexu ne dozvole nikada devojci da bude gore :zcepanje: kakav je to trip i kompleks, pardon-to je Momirov tajni recept za uspešan sex.

Amen, narcisoidnost je simptom imbecilnosti uma.

Momir je zvezda Monda. Ovo je covek koji je spavao sa vise zena od bilo koga drugog u Srbiji samo zbog svoje dominantnosti, u komentarima ljudi se odusevljavaju. Sta mislite o ovom pristupu zenama? Zene da li zaista padate na ovo?

http://mondo.rs/a788722/Magazin/Seks-i-ljubav/Momir-dominator-MONDO-intervju.html

Pa ovo je od starta smejurija jasno..I nisam imala zivaca da citam taj clanak..Samo odeljak sa strane. Umrla sam od smeha "Prvo i osnovno: nikad ne puštajte ženu da bude u pozi gore" ..Taj nije zensko video u zivotu..bar ne zadovoljno .
A da ne govorimo koliko je smesan svako ko se pojavi sa pricom o " teoriji muvanja " . Gluposti.

Pa ovo je od starta smejurija jasno..I nisam imala zivaca da citam taj clanak..Samo odeljak sa strane. Umrla sam od smeha "Prvo i osnovno: nikad ne puštajte ženu da bude u pozi gore" ..Taj nije zensko video u zivotu..bar ne zadovoljno .
A da ne govorimo koliko je smesan svako ko se pojavi sa pricom o " teoriji muvanja " . Gluposti.

Svasta ti pada na pamet. Pa njemu je dovoljno samo da pogleda zensko i ona odmah svrsi. Mislim da je u pitanju neki forumas.:think:

Back