DA LI JE OVO KRADJA?

mitjko

Zainteresovan član
Poruka
147
Uzeo sam nov racunar i u sklopu njega odabrao ATI Radeon HD 5750.... Dobio sam kutiju od nje, na racunu koji mi je izdat stoji ta graficka kartica, ali u Device Manager-u pise 5700! :eek:Da li je u pitanju prevara ili staa?!?!?!?!!!!!:think::neutral:

Ako odsrafi stranicu garancija mu nece vise vredeti.Takodje na ksrtici ne pise koja je kartica,osim ako ne znas po izgledau da procenis koja je.Moja preporuka je da skines i instaliras neki program koji ce ti izlistati sve o tvom kompu,koji je procesor,memorija pa i graficka.Ne znam ni jedan program napamet,Google zna.

Uzeo sam nov racunar i u sklopu njega odabrao ATI Radeon HD 5750.... Dobio sam kutiju od nje, na racunu koji mi je izdat stoji ta graficka kartica, ali u Device Manager-u pise 5700! :eek:Da li je u pitanju prevara ili staa?!?!?!?!!!!!:think::neutral:
Kad gledas u Device Manageru pise samo series tj model toga Ako ti je 5750 pisace 5700 jer je to u sklopu serije 5700 serije tako je..
Eto odi na njihov sajt i probaj da skines drajvere pisace ti select for serires ti ces selektovati 5000 series to znaci da je u tom sklopu ne brini nista nisu te pokrali tako je to...

Pozz :DD

Ne verujem kakve stvari ljudi nazivaju krađom, pa čak i da jeste krađa, a čovek nije siguran, nije pre svega kulturno postaviti takvo pitanje, mogao si pitati prodavca....
Drajveri se dele pogrupama, recimo serija 5700 je za celu tu seriju dakle za 5750, 5770...
Drajveri za seriju 4800 je za 4830,4850, 4870
Ovakva informacija se nalazi i na samom disku sa drajverima, internetu itd itd, samo treba pročitati.

Ne verujem kakve stvari ljudi nazivaju krađom, pa čak i da jeste krađa, a čovek nije siguran, nije pre svega kulturno postaviti takvo pitanje, mogao si pitati prodavca....
Drajveri se dele pogrupama, recimo serija 5700 je za celu tu seriju dakle za 5750, 5770...
Ovakva informacija se nalazi i na samom disku sa drajverima, internetu itd itd, samo treba pročitati.

Tako sam mu i ja objasnio to je tako :D

E pa izvinjavam se sto nisam evropskih manira,al' sta da radim... Stekas pare za komp duuuugo, hoces da uzmes sto bolju varijantu i onda vidis da si trazio jedno a pise drugo. Ne mogu bas da budem hladne glaveKako je danas aktuelna politika "zajebi druge sto vise mozes", pa pogotovu kad su pare u pitanju, sta je to nego kradja? :rtfm: U svakom slucaju hvala na odgovoru.

Pa dobio si kutiju od nje i racun...onda je sigurno ta grafa...a u control panelu ti pise 5700 series...a ne samo 5700...sto znaci da je iz serije 5700 i moze da bude 5750 ili 5770.

U seriji 5700 postoji samo 5750 i 5770, ako su ti dali 5750, to je to, a ako su ti dali 5770 sjebali su sebe, a ne tebe. U što ne vjerujem.

Šta mislite da li je ovo krađa: http://itsvet.com/arhiva/2010-11-15#33630

Poslednja izmena:
al Vas je doticni clan lako zapalio, nema puno mudrosti ili da ode u servis i na licu mesta provere ili da instalira everest ili da prvo pogleda na sajtu proizvodjaca ovo sto ste mu napisali cetrvtog nema

Intel-ov super racunar ima ih svega 50 komada napravljeno u svetu,nije napravljen za komercialne svrhe, vec za NASA organizaciju za mapiranje svemira i zvezda.Njegovo jedinstveno jezgro je neverovatno mocno,i veoma jace od danasnjih racunara sa dual i kvadro kor procesorima i ako mu je radni takt od 2,8Ghz. Jedninstvena prilika da se ovako nesto poseduje i uzme.
Racunar je u ocuvanom stanju dobija sa starim kucistem bez hard diska i monitora.Nije slikano kuciste jer ono nije bitno nego njena unutrasnjost.

\AHHAAHHAAHAHAHAHHAAHAHAHH !

PA da... Sve je normalno, nisu ti uvalili slabiju kartu nego ti je samo tako program prikazuje... uvek pokazuje seriju a ne tacan model... evo sta meni pise a imam 5570 :

Prilozi

• Kartica.jpg
    Kartica.jpg
    33,6 KB · Pregleda: 12
Poslednja izmena:

Back