Uzeo sam nov racunar i u sklopu njega odabrao ATI Radeon HD 5750.... Dobio sam kutiju od nje, na racunu koji mi je izdat stoji ta graficka kartica, ali u Device Manager-u pise 5700! Da li je u pitanju prevara ili staa?!?!?!?!!!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad gledas u Device Manageru pise samo series tj model toga Ako ti je 5750 pisace 5700 jer je to u sklopu serije 5700 serije tako je..Uzeo sam nov racunar i u sklopu njega odabrao ATI Radeon HD 5750.... Dobio sam kutiju od nje, na racunu koji mi je izdat stoji ta graficka kartica, ali u Device Manager-u pise 5700! Da li je u pitanju prevara ili staa?!?!?!?!!!!!
Uzeo sam nov racunar i u sklopu njega odabrao ATI Radeon HD 5750.... Dobio sam kutiju od nje, na racunu koji mi je izdat stoji ta graficka kartica, ali u Device Manager-u pise 5700! Da li je u pitanju prevara ili staa?!?!?!?!!!!!
Ne verujem kakve stvari ljudi nazivaju krađom, pa čak i da jeste krađa, a čovek nije siguran, nije pre svega kulturno postaviti takvo pitanje, mogao si pitati prodavca....
Drajveri se dele pogrupama, recimo serija 5700 je za celu tu seriju dakle za 5750, 5770...
Drajveri za seriju 4800 je za 4830,4850, 4870
Ovakva informacija se nalazi i na samom disku sa drajverima, internetu itd itd, samo treba pročitati.
Ne verujem kakve stvari ljudi nazivaju krađom, pa čak i da jeste krađa, a čovek nije siguran, nije pre svega kulturno postaviti takvo pitanje, mogao si pitati prodavca....
Drajveri se dele pogrupama, recimo serija 5700 je za celu tu seriju dakle za 5750, 5770...
Drajveri za seriju 4800 je za 4830,4850, 4870
Ovakva informacija se nalazi i na samom disku sa drajverima, internetu itd itd, samo treba pročitati.
U seriji 5700 postoji samo 5750 i 5770, ako su ti dali 5750, to je to, a ako su ti dali 5770 sjebali su sebe, a ne tebe. U što ne vjerujem.Uzeo sam nov racunar i u sklopu njega odabrao ATI Radeon HD 5750.... Dobio sam kutiju od nje, na racunu koji mi je izdat stoji ta graficka kartica, ali u Device Manager-u pise 5700! Da li je u pitanju prevara ili staa?!?!?!?!!!!!
U seriji 5700 postoji samo 5750 i 5770, ako su ti dali 5750, to je to, a ako su ti dali 5770 sjebali su sebe, a ne tebe. U što ne vjerujem.
Šta mislite da li je ovo krađa: http://itsvet.com/arhiva/2010-11-15#33630
pa ko ti brani..: / samo sto ces ga sam sebi kupiti ko ovaj lik na aukciji...xD
Slaba brate.
Pa ne moraš je mjenjati ali dodaj još bar jednu.
RTS? Igraš li C&C3?