Da li je ovo konacni pad DOSa

tako je kako je, kostunica je jednom bio deo dos-a. svidjalo se to tebi ili ne. :lol:

maca ti u gacama. :lol:

nego, sta bi sa svrstavanjem, kojoj politickoj opciji pripadam? obavesti me. :lol:

Eto kako tesko podnosis poraz pa bi i mog ,,macora'' da vredjas..moj ,,macor'' ebe iskljucivo dobre ribe tako da ti ne treba da se plasis...:D.....samo odrza intelektualne nemoci coveka dovede u situaciju da poteze tu malogradjanstinu...:bye:

Eto kako tesko podnosis poraz pa bi i mog ,,macora'' da vredjas..moj ,,macor'' ebe iskljucivo dobre ribe tako da ti ne treba da se plasis...:D.....samo odrza intelektualne nemoci coveka dovede u situaciju da poteze tu malogradjanstinu...:bye:

:lol:
iz mojih postova se itekako moze videti da nisam za zute, niti sma glasala za tadica, niti mu dala podrsku, samo nisma verovala da toma ima sansu s obzirom na dosadasnja desavanja. bez ikakvog osnova si me svrstao medju zute, samo zato sto sma napisala nesto sto ti se ne svidja, a to je da kostunica jeste imao ucesca u dos-u. :D

ceo post upucen meni je vredjanje...nastavi da pises o vredjanju, dok se tako lepo ogledas. vrlo je gospodski zeni reci maco. :lol:

:lol:
iz mojih postova se itekako moze videti da nisam za zute, niti sma glasala za tadica, niti mu dala podrsku, samo nisma verovala da toma ima sansu s obzirom na dosadasnja desavanja.

ceo post upucen meni je vredjanje...nastavi da pises o vredjanju, dok se tako lepo ogledas. vrlo je gospodski zeni reci maco. :lol:

A vidi vraga sada je to vredjanje,a ti si jos i dama sa takvim izrazima.....nemoj da me zaebavas,mator sam za te gluposti,...cccc....:D

ako pricas o gospodstvu i malogradjanstini, onda bi morao da znas da obracanje zeni sa ''maco'' nije ni malo gospodski. kao ni rec ''zaebavati'. :D

inace, ja nisam dama...:mrgreen:

Ako ti na niku pise zenski pol a ti kazes da si musko onda si ti u debelom problemu...:hahaha:
A sto se tice bontona .......svakome se obracam na njegovom mentalnom nivou da bi mogao itekako dobro da me razume. :whistling:

Ebote pa ti nemas samo dve licnosti ...ti imas tri licnosti....:hahaha::dash:

sa nekim si me pomesao, u svakom slucaju. :D

nigde nisam pisala u muskom rodu. :lol: ali, u nedostatku drugoga poteze se i pitanje mog pola i izmislja se. zaleteo si se kao i sa politickim opredeljenjem. i to samo zato sto sma napisala ono sto ti se ne svidja, a to je da je dss bio deo dos-a. :mrgreen:

ako pricas o gospodstvu i malogradjanstini, onda bi morao da znas da obracanje zeni sa ''maco'' nije ni malo gospodski. kao ni rec ''zaebavati'. :D

inace, ja nisam dama...:mrgreen:

sa nekim si me pomesao, u svakom slucaju. :D

nigde nisam pisala u muskom rodu. :lol: ali, u nedostatku drugoga poteze se i pitanje mog pola i izmislja se. zaleteo si se kao i sa politickim opredeljenjem. i to samo zato sto sma napisala ono sto ti se ne svidja, a to je da je dss bio deo dos-a. :mrgreen:

Ovo zena za sebe nikad nece reci ...sem ako...ma i one kazu da su dame.:mrgreen:

Ne znam o kakvom padu DOS-a i njegove ideje postavljac govori.

Dve udarne pesnice DOS-a (jer je Djindjic bio omrazen) bili su cistunci Velja bagerista i gospodin Neobavesteni.

Danas bas ta dvojica podrzavaju SNS, koji je pritom proevropski orjentisana stranka...

Cudni su putevi Gospodnji :lol:

Back