Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
onda treba da budes ponosan na sebe Salila sam se malopre, takva slika nam se svakodnevno servira u medijima i ne zelim da muskarcima osporim individualnost...ali kad se vec prave takve , pojednostavljene slike muskog i zenskog mozga, treba voditi racuna i o pomenutim elementima
ovo samo pokazuje da su zene mnogo kompleksnije kao ljudska bica a da su muskarci negde zalutali u evoluciji i ostali kao prosti organizmi pa to sto sada ne mozemo da se razumemo se prebacije zenama
ovo samo pokazuje da su zene mnogo kompleksnije kao ljudska bica a da su muskarci negde zalutali u evoluciji i ostali kao prosti organizmi pa to sto sada ne mozemo da se razumemo se prebacije zenama
Ne slazem se..svi nose svoje maske a i postoje neki modeli (muski i zenski) koju vecina slepo prati i trudi se da se ukalupi. Zene bolje nose maske a muskarci nasedaju na zensku igru nedodirljivosti i otud mit o njohovoj kompleksnosti...
Sve je to djeco moja zbog hormona. Nema tu nikakve komplikovanosti ni jednostavnosti nego je priroda tako uredila u celom zivotinjskom svetu. Mi samo uzvisenim recima zelimo da opravdamo osobine koje su navodno bolje ili gore. A nisu, nego su bas takve kakve treba da budu da bi i za trista godina ovde ziveli neki drugi ljudi