Da li je ovo cisto prijateljstvo ili moze biti nesto vise?

Evo mene ponovo, nakon mesec dana...
Sta se desavalo. Pa, nakon ove teme odlucio sam da se fokusiram malo na sebe, jer sam uvideo odredjene stvari da nisu kako treba. I to ide veoma dobro, za mesec dana vidim odlican napredak (da ne pisem sad o tome, nije to tema haha).

A sto se tice te devojke, nakon sto sam se ja malo povukao, ona kao da se jos vise aktivirala oko mene. Odjednom je postala prisnija sa mnom, vidim da mi veruje jer prica sa mnom o nekim stvarima koje ni njene najbolje drugarice ne znaju, pita me da joj pomognem oko nekih privatnih stvari. Takodje, primecujem da je pocela da me pita sta mislim o tome kako se obukla (kao da trazi kompliment) ili pita za savet da li je nesto dobro kao poklon itd.

Ono sto je novina to je da me stalno dodiruje (pre nije skoro nikada) kada pricamo ili se smejemo, sedi uvek pored mene (pre nije) i dosta cesto se gledamo kada neko drugi prica, taj pogled traje dosta duze nego normalno (kao da razgovaramo samo pogledom). Ponekad kad je neraspolozena i ni sa kim ne prica, sa mnom je uvek radosna kada razgovara i uvek taj njen pogled koji traje u nedogled haha.

Cini mi se kao da i njene drugarice primecuju nesto, jer me ponekad pitaju kada ona nije tu "Gde ti je XY?", ili tako nesto bace neki komentar u vezi nje. Kada nije tu, upucena je ako se nesto meni desi, njene drugarice joj prenose.

Meni je jasno da ona (a verovatno retko koja devojka) nikad nece reci otvoreno prva sta oseca i zato cim se ukaze prva prilika, zovem je negde sa mnom pa ako hoce, super, ako ne siroko joj polje :hahaha: Jednostavno dosta je bilo. Taman se povucem malo, ona krene jos jace i zato smatram da moram da pokusam jos jednom.

Izvinite na smaranju, morao sam negde da napisem, tako mi je lakse. Pozdrav!
 

Back
Top