PerinaSvastika
Primećen član
- Poruka
- 530
Ne znam šta je otvoreno, al znam šta je zatvoreno, fakultet na Kosovu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Google beleži identitete svih koji kliknu na taj link

Ugledaj se na mene. Dok ne vidim svojim očima, ne verujemDa citiram kolegu sa kojim se inače veoma često sporim

Pomenutog nema.Ugledaj se na mene. Dok ne vidim svojim očima, ne verujem![]()
Moraš se uveriti u to.Pomenutog nema.
Opet ti o "onoj stvari", malo mašte nije na odmetUgledaj se na mene. Dok ne vidim svojim očima, ne verujem![]()
To da je npr. kandidatkinja koju su Zelenih u UK izgurali na izborima po struci vodoinstalaterka je proverivo, za razliku od ovog što se tvrdi u temi.Moraš se uveriti u to.
Па добро шта очекујеш од њиховог сајта
Jel se ogljasio @Bljues Brothers ?Па добро шта очекујеш од њиховог сајта![]()
Fake newsНемој молим те ти да ми причаш о дезинформацијама. Прочитај текст и тему, постављено је питање, али кад си ти функционално неписмен, шта да ти радим.
Pokazati “vizu” dotične “države”…
Ne hejtuj. On te prozreo iz prve.Pitao sam AI "Da li je otvorena ambasada Kosova u Srbiji"
AI kaze da nije i da siris dezinformacije
Evo odgovora
Ne, na teritoriji
Srbije
nije otvorena ambasada
Kosova
.
Pogledajte prilog 1864758AFP.com
Iako se na društvenim mrežama povremeno šire dezinformacije o postojanju ambasade, činjenice su sledeće:
- Kancelarija za vezu: U Beogradu postoji isključivo Kancelarija za vezu, koja se nalazi u zgradi Delegacije Evropske unije. Ova kancelarija nije ambasada, već je otvorena na osnovu sporazuma o normalizaciji odnosa radi lakše komunikacije.
- Status: Srbija ne priznaje nezavisnost Kosova, pa samim tim, prema zvaničnoj državnoj politici, ne može biti govora o razmeni ambasadora ili otvaranju klasičnih diplomatskih predstavništava.
- Dezinformacije: Provere činjenica koje su sproveli Istinomer i AFP redovno potvrđuju da su tvrdnje o otvaranju ambasade na raznim beogradskim adresama netačne.
?Ne hejtuj. On te prozreo iz prve.
Они су осакатили српство како територикално и физички, поготово духовно. Не, са комуњарама немам ништа све и да хоћу да имам. Рођен сам у Слобино време, а нит ми је и фамилија имала ишта са њима.Misliš na one sto su aplaudirali Titu u njegovom avnojevskom Jajcu? Sebe svrstavaš u tu kategoriju?
Иди прошетај се до КиМ-а, улазиш у другу земљу.Pokazati “vizu” dotične “države”…
Je li država Kosovo priznata ili ne?Pokazati “vizu” dotične “države”…
Србија признаје пасоше. Паметном довољно.Je li država Kosovo priznata ili ne?
A zvanično ne priznaje državu Kosovo?Србија признаје пасоше. Паметном довољно.
Србија не признаје Косово, али признаје сву документацију, царину итд. Ја нигде другде у свету нисам налетео на такав случај.A zvanično ne priznaje državu Kosovo?
Kakav paradoks.
Verujem da ni ne postoji.Србија не признаје Косово, али признаје сву документацију, царину итд. Ја нигде другде у свету нисам налетео на такав случај.
Лудило потпуно, и људи и даље верују да је Косово Србија и те "патриотске приче."Verujem da ni ne postoji.
Naši su ljudi pod teškom hipnozom.Лудило потпуно, и људи и даље верују да је Косово Србија и те "патриотске приче."
На папиру једно, de jure, друго.