georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 202.491
Nema sanse bre da trpim zvocanje pecina je kevakazi joj da je pecinska zena i da stavi kafu , dolazi pecinac
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nema sanse bre da trpim zvocanje pecina je kevakazi joj da je pecinska zena i da stavi kafu , dolazi pecinac
VažiPardon mozes i do maxija da vezbas na nekoj nemocnoj baki sto bi preko reda
Ako ne odgovoriš makar istom ili većom uvredom i eventualno pesnicama mogu te zapišavati non-stop i onda će dolaziti novi da te zapišavaju sa svih strana...Pitanje je kratko i jasno. Ja mislim da nije, maltene nikada.
Nisam raspoložen da se bavim sa tobom Milane...Kada bi vlast tako odgovaralla, ko bi od vas prosao bez batina ?
Znate li vi uopste sta je demokratija i da li ste je uopste dostojni?
А шта ако немате где да одете или немате где да бежите?Psovke pokazuju nemoć sagovornika da pronađe odgovarajući odgovor, kojim želi da povredi sagovornika. Tako i treba shvatiti a samim tim ne uzvratiti ni na koji način. Često je to najbolji način završiti prepirku, jer time izbijate jedino oružje kojim sagovornik pokušava da vas uvredi. Ja obično kažem, važi, ti si pobednik, onako, sarkastično, okrenem se i odem![]()