Avril_Lavigne
Zainteresovan član
- Poruka
- 309
vec dugoo imam problema sa mojom naj ortakinjom...znamo se od 1. osnovne...ali sad je pocelo nesto da se menja u nasem odnosu...idemo u istu skolu,razred...imamo zajednicke prijatelje...ali u poslednje vreme se uhvatila sa nekom devojkom...koju ja ne mogu da podnesem od kad smo se upoznale (znaci od prvog razreda srednje)...prava fufa...i ako ja ANJI (mojoj ortakinji) ne mogu da zabranim druzenje sa bilo kim...mogu da joj kazem sta mi smeta zar ne? ali fora je u tome sto ona misli da je to ispravno i da je DRAGANA (spomenuta fufa koju ja nepodnosim) cool osoba...a pre toga smo je ogovarale i ogovarale...ta dragana je brinula o svima...kako je ko obucen...gde je kupljeno...koliko kostalo...da li je firmirano...da li se to nosi...znaci zena bruka...od kad je pocela da se druzi sa njom promenila je 100 momaka (sto za nju ne prilici)...cula neke razgovore o njoj...kako je postala prrava fufa...i kao to su svi znali samo su cekali da ona pokaze svoje pravo lice ... bla bla bla...jos je isla na pirsing pupka (dok smo pre komentarisale da je to fuj (bar kod pupka))...nove tetovaze...ne male nego ogromne...bojim se da se ne drogira... sta da radim....???
P.S. "dve glave su pametnije od jedne" - narodna poslovica
P.S. "dve glave su pametnije od jedne" - narodna poslovica