Da li je ON tu ili ne...

Bimba-Eki:
Stoorbak:
A te knjige koje mi preporucujesh necu nikako da citam, jer je vladika te knjige pisao u vreme kada je duboko zagazio u monshki zivot. To je po meni cito ispiranje mozga.

Zemljace,ko tebi tako ispra mozak??

Meni je Satana licno!!! :PP A shto bi mi bio ispran mozak, moguce od citanja Prologa, pa je to ucicalo na mene na pogreshan nacin !!!!

Stoorbak:
Bimba-Eki:
Stoorbak:
A te knjige koje mi preporucujesh necu nikako da citam, jer je vladika te knjige pisao u vreme kada je duboko zagazio u monshki zivot. To je po meni cito ispiranje mozga.

Meni je Satana licno!!! :PP A shto bi mi bio ispran mozak, moguce od citanja Prologa, pa je to ucicalo na mene na pogreshan nacin !!!!

Ok. no coment any more! Drzi se ti svog peraca ja mog i Bog pomogo i tebi i meni.Kad je vec tako preporucujem ti onda "knjigu zakona" ili tako vec neki naslov autor Alister Krouli...kad vec Nikolaj nije dobar za tebe ovo ce da ti se dopadne.Srecno!!!

Bimba-Eki:
Stoorbak:
Bimba-Eki:
Stoorbak:

Ok. no coment any more! Drzi se ti svog peraca ja mog i Bog pomogo i tebi i meni.Kad je vec tako preporucujem ti onda "knjigu zakona" ili tako vec neki naslov autor Alister Krouli...kad vec Nikolaj nije dobar za tebe ovo ce da ti se dopadne.Srecno!!!

Ok hvala na preporuci!!! Obecavam da cu pokushati da je nadjem negde. Pa kad vec kazesh sigurno ce mi se svideti!!!Ne sumnjam!

Cini mi se da ovde neko pomenu istocnjacke religije, i da pored hriscansta treba prihvatiti i druge religije?
pa kako to?
ako razumemo hriscanstvo, sto uopste nije nikakva filizofija ili neznam sta vec, nisu nam potrebne druge religije, a to sto se neciji bog zove Buda, Alah i drugo apsolutno nema veze, i ne treba pogresno svatati,

a to ucenje i pogresno shvatanje sociologije, filizofije, je citava glupost, naravno i bavljenje jogom?
e sad oni koji nemisle isto, neka odgovore

Smrt!
Moze biti i lepa.
Neki ne razumeju koncept zivota pa je se boje.
Smrt nastaje iz zivota i zivot iz smrti.
Sve je ciklicno.
Covek koji nema snage tesi se izmisljenom religijom.
Ma sta se ja ponavljam,ukratko cu reci samo:
COvek je bog i jak covek to moze biti.

^MaX^:
kakva bi nasa smrt bila kada ne bi verovali u svevisnjega..? bas me interesuje...
Мислим, да наша смрт је била бих као она и увек jе била.
Ако неки човек неверуjе...тежко jе питање...због тога не веруjе у Живот...

Знаеш, у овом свету има неки закони - "телесни" (коjи Народна скупштина пише:о) и духовни. У школи и у институту ми учим "телесни" закони, а у Православљу ми учим духовни закони. Ако човек незнаjе духовни закони ово незначи да они нису стварни. Они су као они су били.
Неверуjе човек послjе смрти се сретаjе ови духовни закони, али jако жао често jе да врло касно...
Шта имамо послjе смрти? - Православље учи - ад или раj и питање jе тако куда ми ћемо доћи.

Аљона из РусиТ:
[quote:fb30856a5c="^MaX^]kakva bi nasa smrt bila kada ne bi verovali u svevisnjega..? bas me interesuje...
Мислим, да наша смрт је била бих као она и увек jе била.
Ако неки човек неверуjе...тежко jе питање...због тога не веруjе у Живот...

Знаеш, у овом свету има неки закони - "телесни" (коjи Народна скупштина пише:о) и духовни. У школи и у институту ми учим "телесни" закони, а у Православљу ми учим духовни закони. Ако човек незнаjе духовни закони ово незначи да они нису стварни. Они су као они су били.
Неверуjе човек послjе смрти се сретаjе ови духовни закони, али jако жао често jе да врло касно...
Шта имамо послjе смрти? - Православље учи - ад или раj и питање jе тако куда ми ћемо доћи.[/quote:fb30856a5c]

Da mene pitash ja bi pre u ad, shto da ne!!! Pa shta ce nam raj, kada nas je taj vash svevishnji izbacio iz njega, tada kada je izbacio Adama i Evu!!!

Beliaal:
Smrt!
Moze biti i lepa.
Sve je ciklicno.

Mene Smrt uopste ne plasi, a i zasto bi. Smrt je isto sto i radjanje. Rodis se zivis ucis stvaras nesto, omogucujes porodici da posle tvoje smrti zivi lagodno i onda ti nisi vise potreban ovom svetu, zato i umires. Ali posle smrti nema ni ada ni raja. Umires i jednostavno te nema. Nije mi logicno da ima pakla i raja. Jednostavno zivis da bi umreo. Smisao zivota je stvoriti i nauciti nesto u zivotu a posle toga umreti... (Tj isceznuti...)

Stoorbak,Max,

Ovo jeste zabava,ali i tu postoje neke granice.Zalosno je videti kakvo misljenje imaju pojedini mladi ljudi o religiji,nebitno kojoj.Imamo razloga da budemo razocarani,puno nas nije dozivelo mladost onako kako bi trebalo ali ispoljavati taj bunt na bilo koji nacin to nije resenje.Pa zar mislite da oni koji zapocinju ratove imaju vere u Boga? Naravno da nemaju,i ne treba njih uzimati za uzor.Nema tu predrasuda zemljace,a ko vuce nanize ono sto Bog vuce navise,moze iskidati ruke sebi.
Zelim ti prijatan i pun sunca,vikend u Pristini

Bimba-Eki:
Stoorbak,Max,

Ovo jeste zabava,ali i tu postoje neke granice.Zalosno je videti kakvo misljenje imaju pojedini mladi ljudi o religiji,nebitno kojoj.Imamo razloga da budemo razocarani,puno nas nije dozivelo mladost onako kako bi trebalo ali ispoljavati taj bunt na bilo koji nacin to nije resenje.Pa zar mislite da oni koji zapocinju ratove imaju vere u Boga? Naravno da nemaju,i ne treba njih uzimati za uzor.Nema tu predrasuda zemljace,a ko vuce nanize ono sto Bog vuce navise,moze iskidati ruke sebi.
Zelim ti prijatan i pun sunca,vikend u Pristini
Hvala na lepim zeljama :)) Svakako da su ljudi koji su zapocinjali ratove imali vere u boga, no problem je u tome shto su ga pogreshno protumacili. Eto, zato mene i nerviraju religije i zato imam takav stav prema njima, zato shto ih ljudi pogreshno kapiraju, zato i ne bi trebalo da postoje :)

^MaX^:
Beliaal:
Smrt!
Moze biti i lepa.
Sve je ciklicno.

Mene Smrt uopste ne plasi, a i zasto bi. Smrt je isto sto i radjanje. Rodis se zivis ucis stvaras nesto, omogucujes porodici da posle tvoje smrti zivi lagodno i onda ti nisi vise potreban ovom svetu, zato i umires. Ali posle smrti nema ni ada ni raja. Umires i jednostavno te nema. Nije mi logicno da ima pakla i raja. Jednostavno zivis da bi umreo. Smisao zivota je stvoriti i nauciti nesto u zivotu a posle toga umreti... (Tj isceznuti...)

,,, decace ti si ogranicen kao ona moja terasa betonska...

sta drugo da ti kazem, kad toliko malo svatas...

Bimba-Eki:
Stoorbak,
ma sta je to sa tobom.Daj budi malo pozitivan,pogledaj kako je lep i suncan dan,primi koji suncev zrak u svoje srce i otopi taj led.
Ma daj kako mozesh da budesh pozitivan kada su svi oko tebe pohlepni i zli!!! Jednostavnpo takvo stanje dolazi postepeno i neprimetno, kada svakog dana gledash ZLE ljude koji samo zele da ti naude na ovaj ili onaj nacin :(

Ma daj kako mozesh da budesh pozitivan kada su svi oko tebe pohlepni i zli!!! Jednostavnpo takvo stanje dolazi postepeno i neprimetno, kada svakog dana gledash ZLE ljude koji samo zele da ti naude na ovaj ili onaj nacin :([/quote]

Ma razumem ja,suocavam se sa istim problemom ali na drugaciji nacin.Izvlacim nesto pozitivno jer se ucim da budem i radim suprotno od onog sto ti ljudi rade.I znas dase ne bi utopio sa tom masom treba da budes iznad nje,prelep je osecaj gledati taj haos odozgo a ne biti deo toga.Da bi upoznali dobro moramo da znamo i ono lose.Mozda ja nikad ne bi uradila neku pravu stvar u zivotu bez imanja nekog loseg uzora.A zlo se na kraju uvek vraca onome od koga i dolazi

Bimba-Eki:
Ma daj kako mozesh da budesh pozitivan kada su svi oko tebe pohlepni i zli!!! Jednostavnpo takvo stanje dolazi postepeno i neprimetno, kada svakog dana gledash ZLE ljude koji samo zele da ti naude na ovaj ili onaj nacin :(

Ma razumem ja,suocavam se sa istim problemom ali na drugaciji nacin.Izvlacim nesto pozitivno jer se ucim da budem i radim suprotno od onog sto ti ljudi rade.I znas dase ne bi utopio sa tom masom treba da budes iznad nje,prelep je osecaj gledati taj haos odozgo a ne biti deo toga.Da bi upoznali dobro moramo da znamo i ono lose.Mozda ja nikad ne bi uradila neku pravu stvar u zivotu bez imanja nekog loseg uzora.A zlo se na kraju uvek vraca onome od koga i dolazi[/quote]

Ma ja to radim stalno, pokushavam da se izvojim od mase, ali kakvi sve ovde seljaci zive [nemash pojma] odmah te prozivaju. Kao ti si narkoman, ti si kriminalac, ti si antihrist i to je ono shto me dovelo do ovakvog nacina razmishljana. Zashto da se smaram time shto ce oni da pricaju da sam antihrist, jednostavno cu to i biti. Hocu samo da olaksham i sebi i njima :))))
Aj p0z !!!!!!! :)))

Ma ja to radim stalno, pokushavam da se izvojim od mase, ali kakvi sve ovde seljaci zive [nemash pojma] odmah te prozivaju. Kao ti si narkoman, ti si kriminalac, ti si antihrist i to je ono shto me dovelo do ovakvog nacina razmishljana. Zashto da se smaram time shto ce oni da pricaju da sam antihrist, jednostavno cu to i biti. Hocu samo da olaksham i sebi i njima :))))
Aj p0z !!!!!!! :)))

Ma daj ne budi tako slab..Nazalost ljudi plitkog razmisljanja su u vecini danas,ali to ne znaci da treba svi ostali da pokleknu.I ja mislim da si ti mnogo opterecen drugim ljudima i o tome sta oni misle.Da li toliko vredis?
Ko se jos nalazi tu uz tebe,osim tih "seljaka"? Zelim samo da kazem da "nauku i zanate mozemo primiti od zapada,no veru ne,jer je ni zapad nema"
A tu tvoju pricu o antihristu ostavi na stranu...to vise nije u modi.

Back