DA LI JE ON NORMALAN???

Na osnovu svega ovoga sto si napisala.. evo ja cu ti odgovoriti i to kratko..
U tvom i tvog decka slucaju nije normalno.i preporuka ti je da

ukoliko se tvoj decko ne promeni da ti promenis decka..
Ljubav izmedju dvoje nije samo brojcani sex i dokazivanje

svojih mnogucnosti i zelja da se prevazidju svoje granice ..
kao i granice partnera..vec kompletan emotivan odnos

koji vas dvoje ocigledno nemate je se vasa veza svodi samo na sex..
i to los koliko sam shvatila..

:dontunderstand:Ima tu još nekoliko sitnica: Ja imam utisak da nije on nesiguran, nego ona, pa od nas traži podršku i alibi da uradi nešto što je ona već odlučila da uradi. A sad što se njega tiče neznam koji homoseksualac se muči sa devojkom 5h ili više puta dnevno, što se tiče samog prohteva za tolikim seksom može biti da i jeste neka kompenzacija ali za čim ? Setio sam se sebe dok sam čekao poziv za mobilizaciju a iznad glava nam leteli fantomi i sejali bombe,pa sam, bogami i ja malo kompenzovao:whistling:. Znači možda i jeste bolestan,ali od čega? ili ima neki drugi problem ali neće ili nemože da kaže. No što se tiče budućnosti siguran sam da ima devojaka koje će ga usrećiti (makar privremeno), ili će karijeru potražiti na filmu (neki reditelji bi bili veoma zainteresovani). A što se tiče tebe maco: :rtfm:Ipak ti preporučuje da probaš makar neki od saveta koji sam ti dao jer za još malo vremena koje mu posvetiš i probaš da rešiš problem ništa nećeš izgubiti, savest će ti biti mirna:pop3:. A niko ne garantuje kakav će biti sledeći dečko:?:, kakav će on imati problem a tu ćeš ti biti iskusnija i za pitanje pokušaja rešavanja problema.
Ćaos:bye:

U pravu si sa jedne strane kad kazes da sam ja nesigurna. Ali to nije razlog zbog cega sam ja postavila ovaj post.
Pokusala sam da rijesim problem, ali on nece nikakav kompromis. Ne moze biti samo po njegovom. Pa sto ne bi on ucinio za mene? Zasto ja moram da ispastam?

RASKINULA SAM SA NJIM:)
Malo mi je tesko, ali ***, izdrzacu. Nisam ni prva ni posljedna. Ja tog covjeka ne mogu promijeniti, on je zreo covjek i ima mnogo psihickih problema. Ne zelim da budem dio toga.

Ljuta sam na sebe vise nego na njega jer sam to dopustila, sto sam ga uopste trpila.
Meni je cista savjest. Pitam se samo kako on spava.

A to sto kazes kako ce meni biti sa drugim deckom-- ne mozes nikad garantovati kakav ce sljedeci momak biti , ali cu znati sad na pocetku bolje procjeniti osobu i mogu garantovati da se ovo nikad vise nece ponoviti. Mislim da ima malo normalnijih momaka od ovog mog BIVSEG:) In time....

Poz svima:D

U pravu si sa jedne strane kad kazes da sam ja nesigurna. Ali to nije razlog zbog cega sam ja postavila ovaj post.
Pokusala sam da rijesim problem, ali on nece nikakav kompromis. Ne moze biti samo po njegovom. Pa sto ne bi on ucinio za mene? Zasto ja moram da ispastam?

RASKINULA SAM SA NJIM:)
Malo mi je tesko, ali ***, izdrzacu. Nisam ni prva ni posljedna. Ja tog covjeka ne mogu promijeniti, on je zreo covjek i ima mnogo psihickih problema. Ne zelim da budem dio toga.

Ljuta sam na sebe vise nego na njega jer sam to dopustila, sto sam ga uopste trpila.
Meni je cista savjest. Pitam se samo kako on spava.

A to sto kazes kako ce meni biti sa drugim deckom-- ne mozes nikad garantovati kakav ce sljedeci momak biti , ali cu znati sad na pocetku bolje procjeniti osobu i mogu garantovati da se ovo nikad vise nece ponoviti. Mislim da ima malo normalnijih momaka od ovog mog BIVSEG:) In time....

Poz svima:D
Ono sto je meni fascinatno je to da si ti posle x saveta i misljenja raznoraznih likova ovde donela odluku. S druge strane, konsultuj neko strucno lice u vezi njegovih psihickih problema. Najjaci stos ce biti ako ti neko strucno lice kaze da on nema bog zna kakvih psihickih problema... ili ih nema uopste...
s druge strane, s kim si takav si... tako da pazljivo biraj epitete koje delis svojoj lepsoj ili ruznijoj polovini, makar ona bila i bivsa...

Najjaci stos ce biti ako ti neko strucno lice kaze da on nema bog zna kakvih psihickih problema...

Onaj koga ne zanima to kako se oseća ona druga osoba tokom seksa s njim, i ko seks upotrebljava kao masturbaciju, ne zasnivajući bilo kakav uzajamni odnos sa tom drugom osobom, već u obzir uzima samo svoje potrebe, svakako je psihopata i pati od teških psihičkih problema. Ako ti to nije jasno, možda bi i ti trebalo da se posavetuješ sa nekim psihoterapeutom. Poseta psihoterapeutu nije ništa strašno, tek da znaš. :neutral:

Onaj koga ne zanima to kako se oseća ona druga osoba tokom seksa s njim, i ko seks upotrebljava kao masturbaciju, ne zasnivajući bilo kakav uzajamni odnos sa tom drugom osobom, već u obzir uzima samo svoje potrebe, svakako je psihopata i pati od teških psihičkih problema.
Bubac, mislim da si se malo zaneo. Kao da ti imas odnos sa ovim Macinim. Ovo sto si opisao je daleko od patologije. Bar ovako ofrlje posmatrano. Sebicnost, egoizam, grubost, odsutnost... i jos neki parametri nisu dovoljni parametri za patologiju (bar ne ova kolicina, mada, nisam sve postove pomno ovde ispratio, ali kada bi se etikete s nekom patologijom tako lako lepile nemas pojma koliko bi etiketiranih lujki bilo na ovom svetu)
Ako ti to nije jasno, možda bi i ti trebalo da se posavetuješ sa nekim psihoterapeutom. Poseta psihoterapeutu nije ništa strašno, tek da znaš. :neutral:
Sto se poseta nekom strucnom licu ovog gabarita tice bio sam... u pravu si, nista posebno...
pocev od regrutacije, pa u vojsci, pa do raznih poslova gde posao ili poslodavac zahteva i ovakav vid pregleda, covek tesko moze izbeci nekog psihologa u svom zivotu...
a i postoji varijanta da budes u vezi sa devojkom koja je psiholog... no, sve u svemu, sad da ti i ne pricam razlike izmedju psihologa i psihijatara jer ne verujem da ih i znas...
e sad, ako si hteo da se dodvoris svojim samilosnim komentarom Maci vredjajuci mene, daj covek odrasti...
Ako ti je lakse oma cu reci da ti je veci i da si pobedio...

Ako ti je lakse oma cu reci da ti je veci i da si pobedio...

Uz ovo javno priznanje zahtevam i čitko popunjen formular sa unetim uporednim dužinama, pečatiran od strane administracije foruma Krstarice, i potpisanim od strane dva svedoka - jednim muškim i jednim ženskim, kako se ne bi u pitanje dovela nepristrasnost. Do tad našu polemiku ne smatraj završenom.

:rtfm:

Poslednja izmena:
Molim vas za vase misljenje......

Sa momkom sam vec godinu dana, on mi je prvi (u seksu)...tako da ne znam da li je njegova (po meni, prenaglasena) zelja za seksom normalna....

Njemu se veoma cesto "trazi"...tj, svaki dan , i to po 3,4 puta odjednom. To je za mene bolno..i on to zna, ali tvrdi da nesto nije SAMNOM u redu, iako sam mu rekla da je za mene nenormalno i da nije prirodno da "vodimo ljubav" toliko puta. Da je to jedanput dnevno, ne bih mozda imala problem, ali je u pitanju 3,4 puta (sto traje 3,4, nekad 5 sati). On i sebe forsira nakon drugog puta...Nema mazenja, ni "predigre"...niti me gleda u oci... Ovako seks nisam zamisljala.....

Hvala

Nije normalan, to je sigurno. I sam zna da te boli a nastavljate da vodite ljubav. Zašto to sebi dozvoljavaš? Kaži mu da ne želiš da vodiš ljubav kad ne želiš, nemoj ćutati o tome.
Kažeš da nema maženja i predigre? Batali ti njega jer izgleda da mu ti samo služiš kao seksualni objekat.:rtfm:

Uz ovo javno priznanje zahtevam i čitko popunjen formular sa unetim uporednim dužinama, pečatiran od strane administracije foruma Krstarice, i potpisanim od strane dva svedoka - jednim muškim i jednim ženskim, kako se ne bi u pitanje dovela nepristrasnost. Do tad našu polemiku ne smatraj završenom.

:rtfm:
evo sad cu... nemam pametnija posla... pa es ti normalan...
pa covece, jel' tebi normalno da vadis pišoslava pred nekim ljudima samo zato sto ti je neki virtuelni lik rekao da ti je mali?

Nije normalan, to je sigurno. I sam zna da te boli a nastavljate da vodite ljubav. Zašto to sebi dozvoljavaš? Kaži mu da ne želiš da vodiš ljubav kad ne želiš, nemoj ćutati o tome.
Kažeš da nema maženja i predigre? Batali ti njega jer izgleda da mu ti samo služiš kao seksualni objekat.:rtfm:
a jel ti citas ili imas neku mrenu na ocima? zar ne vidis da je raskinula sa njim...
samo se pitam sta je sledece od saveta... mozda da procita knjigu od onog busmanina Marica, sve za ljubav...

evo sad cu... nemam pametnija posla... pa es ti normalan...
pa covece, jel' tebi normalno da vadis pišoslava pred nekim ljudima samo zato sto ti je neki virtuelni lik rekao da ti je mali?

Zak, Zak... čini se da su svi shvatili osim tebe... :huh:

A nisi ni duhovit, za razliku od mene. :mrgreen:

Batali ti njega jer izgleda da mu ti samo služiš kao seksualni objekat.:rtfm:

Ma batalila ona, nisi u toku...

Nije normalan, to je sigurno. I sam zna da te boli a nastavljate da vodite ljubav. Batali ti njega jer izgleda da mu ti samo služiš kao seksualni objekat.:rtfm:
Da, u pravu si.... definitivno je bolestan... :lol:
Zak, Zak... čini se da su svi shvatili osim tebe... :huh:
A nisi ni duhovit, za razliku od mene. :mrgreen:
da, primetio sam... veoma saljivo s tvoje strane... evo smejem se...
Ma batalila ona, nisi u toku...
Ovo je jedino sto si pogodio.

Ono sto je meni fascinatno je to da si ti posle x saveta i misljenja raznoraznih likova ovde donela odluku. S druge strane, konsultuj neko strucno lice u vezi njegovih psihickih problema. Najjaci stos ce biti ako ti neko strucno lice kaze da on nema bog zna kakvih psihickih problema... ili ih nema uopste...
s druge strane, s kim si takav si... tako da pazljivo biraj epitete koje delis svojoj lepsoj ili ruznijoj polovini, makar ona bila i bivsa...

Ja vjerujem da ti nisi procitao sve moje komentare. Problem je dosta kompleksan.
Nisam ja samo na osnovu vasih misljenja donjela odluku. Znala sam da se primice kraj veze, ali sam jednostavno htjela da vidim misljenje drugih, iskusnijih od mene.

Samo cu ti reci jedno.
Svaka ljubav boli. Neko rece kako nije normalno, vise puta, vise sati odjednom... Apsolutno je normalno. Nije normalno drzati te rezervoare punim. Decko je mlad i njegovi obli zuti talibani ne daju mu mira dok ne presuse... A i ako se bude ustezao skocice mu donji tlak. A ti ipak ne bi sigurno to volela, mislim da tvom dragom bude lose. Visok donji tlak je ipak ozbiljna stvar. Ki sto rekoh, ljubav boli. Stisni zube i hrabro napred. Kada dodje susa, zapravo talibani presahnu, ti malo odmori jer znas kako kazu... Posle Sunca dolazi kisa... I tako u krug i u krug i u krug... dok je sveta i veka...
Nema na cemu.

hahaha samo sto se on ne zrtvuje zbog nje,njoj je lse zar ne? pa posto ljubav boli,neka boli malo njega... kakvi ste vi muskarci,ccc :dash:

Back