Ja mislim da "zdipiti" knjigu nije greh! Na Sajmu ili iz knjizare, ako ste brzoruki, "leva ruka, desni dzep", mozda chak i iz biblioteke, ako vam bibliotekarka bash ide na zivce ili ako su generalno bezobrazni. Ajde, da vidim, paa "Portret umetnika u mladosti", ono lepo zeleno izdanje
Paaa, Pekic o Zlatnom runu, da li vi uopshte znate koliko je to velika knjiga?
Zatim, mali Oxford recnik 'talijanskog ! :shock: I opet se ne osecam krivom, pre bih rekla da sam u.m.e.sh.n.a. :wink:
Ali sam apsolutno protiv "pozajmljivanja" od prijatelja na neodredjeni vremenski period! A i generalno protiv kradje od pojedinaca, recimo od preprodavca, narochito ako se taj chovek izdrzava od prodaje knjiga, i ako ih svaki bozji dan tegli od stana do mesta gde prodaje.
Eto, znachi nije greh, kao ni kradja treshanja, recimo !
Paaa, Pekic o Zlatnom runu, da li vi uopshte znate koliko je to velika knjiga? Ali sam apsolutno protiv "pozajmljivanja" od prijatelja na neodredjeni vremenski period! A i generalno protiv kradje od pojedinaca, recimo od preprodavca, narochito ako se taj chovek izdrzava od prodaje knjiga, i ako ih svaki bozji dan tegli od stana do mesta gde prodaje.
Eto, znachi nije greh, kao ni kradja treshanja, recimo !

ops: ekstra!