Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
Same here...imam nekih 30 drpnutih knjiga...i to sve u inat nekoj babetini sto me je uvek smarala pricom o Dinastiji.Ukoliko bih ja krenuo ona bi sva "Di ces sedi dok ne zavrsim"mr_pleasure:Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
kada sam bio klinac uvek sam krao knjige po bibliotekama. narocito kada je bibliotekarka neka matora zenetina za ustima u obliku chmara koja mrzi ceo svet, a narocito one koji se smeju. a nekako se uvek potrefi da su takve. jedino ako je neki super chika onda sam sav fini.
Da! Primetila sam da u bibliotekama vlada neka gadna mizantropija!mr_pleasure:Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
kada sam bio klinac uvek sam krao knjige po bibliotekama. narocito kada je bibliotekarka neka matora zenetina za ustima u obliku chmara koja mrzi ceo svet, a narocito one koji se smeju. a nekako se uvek potrefi da su takve. jedino ako je neki super chika onda sam sav fini.
Aradia:Da! Primetila sam da u bibliotekama vlada neka gadna mizantropija!mr_pleasure:Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
Sto se tice kradje knjiga,postoji jedna koju nisam vratila u biblioteku(Don Kihot-iz 1.godine),sto se isto moze smatrati kradjom!!!
Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
Aradia:Da! Primetila sam da u bibliotekama vlada neka gadna mizantropija!mr_pleasure:Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
Sto se tice kradje knjiga,postoji jedna koju nisam vratila u biblioteku(Don Kihot-iz 1.godine),sto se isto moze smatrati kradjom!!!
childintime:Ne znam da li znate,ali ukrasti knjigu nije greh!Cak i ako te uhvate u kradji,po zakonu nema kazne za to,osim verbalne.Ja bih vas zamolila da ipak ne kradete iz gradskih ili skolskih biblioteka,dovoljno su bedne i lose snabdevene i bez kradja.Ako vec ne mozete odoleti da zdipite neku-tu su vam knjizare,ili sajmovi.Ja se na sajmu ponekad zanesem...
jagodica:Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
kradja je kradja. na.ebaces nekako. ako ne danas, sutra. ako ne sutra, prekosutra. sve ima posledicu
jagodica:childintime:Ne znam da li znate,ali ukrasti knjigu nije greh!Cak i ako te uhvate u kradji,po zakonu nema kazne za to,osim verbalne.Ja bih vas zamolila da ipak ne kradete iz gradskih ili skolskih biblioteka,dovoljno su bedne i lose snabdevene i bez kradja.Ako vec ne mozete odoleti da zdipite neku-tu su vam knjizare,ili sajmovi.Ja se na sajmu ponekad zanesem...
je l, odo u plato da malko pozajmim nekoliko knjizica... sta drze one cene koji djavo.
a zasto krades, sta ti treba?
mr_pleasure:jagodica:Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
kradja je kradja. na.ebaces nekako. ako ne danas, sutra. ako ne sutra, prekosutra. sve ima posledicu
kakva gadna baba iz tebe raste. da ne radis mozda u biblioteci.
childintime:jagodica:childintime:Ne znam da li znate,ali ukrasti knjigu nije greh!Cak i ako te uhvate u kradji,po zakonu nema kazne za to,osim verbalne.Ja bih vas zamolila da ipak ne kradete iz gradskih ili skolskih biblioteka,dovoljno su bedne i lose snabdevene i bez kradja.Ako vec ne mozete odoleti da zdipite neku-tu su vam knjizare,ili sajmovi.Ja se na sajmu ponekad zanesem...
je l, odo u plato da malko pozajmim nekoliko knjizica... sta drze one cene koji djavo.
Da proverim kakav lopov cuci u meni...
mr_pleasure:jagodica:Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
kakva gadna baba iz tebe raste. da ne radis mozda u biblioteci.
Stvarno ne znam zasto je tako!Bas tamo bi ljudi trebalo biti pozitivniji!Ipak su okruzeni KNJIGAMA....cudi me sto su tako negativni!Celt:Aradia:Da! Primetila sam da u bibliotekama vlada neka gadna mizantropija!mr_pleasure:Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
U gradskoj biblioteci pogotovo ima neprijatnih ljudi ! Poslednji put samo sto mi nisu glavu otkinuli..
Don Kihot...cudno,verovatno to ima veze sa NECIM u knjizi!Jednostavno te natera da je ne vratis.Ko zna zasto je to dobro (ili mozda ne?)...mr_pleasure:Aradia:Da! Primetila sam da u bibliotekama vlada neka gadna mizantropija!mr_pleasure:Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
ladno i meni je don kihot prva kjiga koju sam popalio. a kada kazem kradja onda naravno mislm na pozajmljene knjige.
jagodica:childintime:jagodica:childintime:Ne znam da li znate,ali ukrasti knjigu nije greh!Cak i ako te uhvate u kradji,po zakonu nema kazne za to,osim verbalne.Ja bih vas zamolila da ipak ne kradete iz gradskih ili skolskih biblioteka,dovoljno su bedne i lose snabdevene i bez kradja.Ako vec ne mozete odoleti da zdipite neku-tu su vam knjizare,ili sajmovi.Ja se na sajmu ponekad zanesem...
Da proverim kakav lopov cuci u meni...
ma pusti lopova...a postavljac teme, sta hoce da maznjava?
Aradia:Don Kihot...cudno,verovatno to ima veze sa NECIM u knjizi!Jednostavno te natera da je ne vratis.Ko zna zasto je to dobro (ili mozda ne?)...mr_pleasure:Aradia:Da! Primetila sam da u bibliotekama vlada neka gadna mizantropija!mr_pleasure:Castro:Sta mislite o kradji knjiga, ako da zasto, ako ne isto zasto, nisam u dilemi samo me zanima sta vi mislite.![]()
ladno i meni je don kihot prva kjiga koju sam popalio. a kada kazem kradja onda naravno mislm na pozajmljene knjige.
Castro:Ma ne znam jos, nisam dugo, nesto mi se ne daje 650 kinti ili 1200, nek daje ko ima, inace, stampanje knjige kosta oko 2 eura, zavisi od tiraza, pa ko je tu onda lopov, KNJIZARI GDE STE
Udarilo me sunce pa ne povezujem bas naj bolje, sta a koja knjiga?jagodica:Castro:Ma ne znam jos, nisam dugo, nesto mi se ne daje 650 kinti ili 1200, nek daje ko ima, inace, stampanje knjige kosta oko 2 eura, zavisi od tiraza, pa ko je tu onda lopov, KNJIZARI GDE STE
a koja knjiga?