Da li je odluka o štrajku brzopleto doneta bez razmišljanja?

U ponedeljak se najavljuje nekakav štrajk, ne sumnjam da će biti onih kojima će luftiranje dobro doći umesto da su na radnom mestu kod opozicionog gazde.
Medjutim zbog tradicionalne kratke pameti u Srba izabran je pogrešan datum.
Čak i oni koji bi se rado luftirali moraju da ostanu doma zbog Sv.Jovana Krstitelja
Al tako je to uvek kad se žur i navodno daje podrška IV stepenu stručne spreme, tek potencijalno VIIi baš kao u kladži potencijalni "dobitak"...

images

- autorska tema, znam da ne prija ali je istinita -

Koliko ja znam, samo deo osnovnih i srednjih škola ide u štrajk u ponedeljak.

Ne sekirajte se, kolega.

Trajace samo od Jovanjdana do Savindana.

Vi cete morati, na Savindan da istrpite jedno jahanje od Terazija do Slavije i nazad, i to je sve.

Izdrzali oni popovi, micunovi, zasto ne biste i Vi?
Joj samo da završite pre godišnjih odmora, onda možete na Petrovdan kao sledeći termin

Za 1. maj ne organizujte ništa idu komunisti u šume da ručaju mesište

U ponedeljak se najavljuje nekakav štrajk, ne sumnjam da će biti onih kojima će luftiranje dobro doći umesto da su na radnom mestu kod opozicionog gazde.
Medjutim zbog tradicionalne kratke pameti u Srba izabran je pogrešan datum.
Čak i oni koji bi se rado luftirali moraju da ostanu doma zbog Sv.Jovana Krstitelja
Al tako je to uvek kad se žur i navodno daje podrška IV stepenu stručne spreme, tek potencijalno VIIi baš kao u kladži potencijalni "dobitak"...

images

- autorska tema, znam da ne prija ali je istinita -
Stojane, ako štrajk znači obustavu rada, onda štrajkačima moraš ukazati barem malo poštovanja zato što neće raditi na crveno slovo. Je l' tako?

Odluka o strajku nije brzopleto donesena.samo se gleda neki razlog koji ce da alarmira gradjane.
to nije vise ni politicka borba to je "zudnja"za vlast.
Savamala-tamo su zmije bile ranije a za protest su najvise bili vlasnici par lokala zato sto nisu bili njihovi nego placali gradu rentu pa im jednostavno ukinuli rentu a mislili kao da je to njihovo.
Ono 1 od 5 miliona organizovano spolja.
rio tinto isto.
Ne mogu da se setim vise sta je sve bilo ali zadnjih par godina non stop neke demonstracije
I ovde kao u americi treba da se uvede zakon ko prima donacije od preko da se registruje kao strani agent

Back