Da li je odluka o štrajku brzopleto doneta bez razmišljanja?

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
75.862
U ponedeljak se najavljuje nekakav štrajk, ne sumnjam da će biti onih kojima će luftiranje dobro doći umesto da su na radnom mestu kod opozicionog gazde.
Medjutim zbog tradicionalne kratke pameti u Srba izabran je pogrešan datum.
Čak i oni koji bi se rado luftirali moraju da ostanu doma zbog Sv.Jovana Krstitelja
Al tako je to uvek kad se žur i navodno daje podrška IV stepenu stručne spreme, tek potencijalno VIIi baš kao u kladži potencijalni "dobitak"...

images

- autorska tema, znam da ne prija ali je istinita -

Opet ogromna večina nema nameru da otvara ništa svoje "jer nije sigurno"
A gde je pa "sigurno"?
To je izgovor kad se nema pameti.
E ali škola ko škola daje znaje a ne deli pamet.
Čim nabaviš papirče da si nešto zapamtio a prethodno zaboravio čim je upisana šestica gledaj ko će da te plaća

Ako radiš kod privatnika - njemu zidaš kuću
E, ali ako radiš na državne jasle, opštinu ili jkp e to ti je onda to.
Tad možeš drugima da soliš pamet.

Svi znamo da komunisti nisu slavili slavu niti išli u crkvu.
Ajd što nisu slavili nego su i komšije prijavljivali.

A ovde koga god da pitaš, pogotovo ove iz bivših Titovih državnih stanova otplaćenih kod Slobe za 100 DEM pa bi da se operu pljujući obojicu, sve go četnik do golog.
I sad hajde moliću fino, koji bi četnik organizovao protest na Jovana?

Ni jedan
Tako da polako saznajemo KO je odredio datum - komunisti
Nit slave nit idu u crkvu jer da idu držali bi opelo u crkvi a ne na ulici.
Molitva može ali opelo ne može.
U stvari može i opelo ali pod uslovom da je ratnoi stanje, ima tamo nekih tako zatucanih pravila...
Pa gde idu religija i 21-vi vek?

A kad kažemo da komunisti nisu išli u crkvu, mora se obaviti još jedan podsetnik.
Tada je bila SFRJ - 6 republika (Bosna je naknadno dobila taj status) i 2 autonomne pokrajine Srbiji za vrat.

E u toj SFRJ je pored pravoslavaca bilo i katolika i muslimana.
Katolici su išli na subotnje mise
Muslimani se higijenski sunetili
A Srbi - prijavljivali komšiju pravoslavca

Gde nema časti nema ni obraza to tako uvek bilo
Svako selo je uvek imalo neku baksuz kuću pored koje si prolazio samo u krajnjoj nuždi, mnogima bilo lakše naokolo
Tako i u svakoj beogradskoj zgradi ima po jedan baksu inadžija pravi smicalice komšijama i nikad ne daje pare za popravke.
U svakoj firmi imate po jednog profesionalnog neradnika koji odlično poznaje zakon o radu i svoja prava.
Pa valjda iz tih kuća, zgrada i firmi organizuju naopako - neće da prihate istinu koja im nešto ne odgovara

e a da staviš dva namćora u istu zgradu ili da grad BEograd odredi jednu zgradu gde će popakuje sve baksuze e to oni neće
Kažu "nije sigurnio"

Obustaviti Maxi i time omogućiti Stoku češće menadžerisanje stojka
ne znaš ne zameram...
Stojkov Menadžer je Žuti Menadžer

Eno uprava nam žuta, ni centralni magacin nisu umeli da organizuju
Kao oni našli radnike al odjednom svi našli bolje firme
Niko nije blesav više to može da prodje samo kod oih studenata sa zvaničnim IV stepenom
Nisu se deca tad rodila pa ne mogu da znaju

ne znaš ne zameram...
Stojkov Menadžer je Žuti Menadžer

Eno uprava nam žuta, ni centralni magacin nisu umeli da organizuju
Kao oni našli radnike al odjednom svi našli bolje firme
Niko nije blesav više to može da prodje samo kod oih studenata sa zvaničnim IV stepenom
Nisu se deca tad rodila pa ne mogu da znaju
Baš me čudi :mrgreen:

Ja kad radim nešto za šta sam zainteresovan to je temeljito i misli se unapred na sve moguće ishode.
A ne ko Olja Bećković:
E večee, prošle nedelje smo imali prosuto mleko, večeras ćemo sa našim gostima da tupimo o prosutom mleku,
postavljaju se mnoga pitanja od da li je mleko trebalo da se prospe, ili smo imali sreće da je prosuto malo ili smatrate da je trebalo da se prospe više kako bi možda neki shvatili o čemu je reč, kako bi to tamo u svetu rešili i da li se u svetu mleko prosipa kao ovde.... hoćete vi ? vi ste profesor sa pravnog... prvo nam recite da li pijete mleko ili mislite da je ono štetno?

onda Stojko hoće da nazove da kaže: "ako je štetno onda nije šteta što se prosulo" medjutim banovali mi broj #$%$# trebaju im samo ovi sa rupom u glavi

Ja kad radim nešto za šta sam zainteresovan to je temeljito i misli se unapred na sve moguće ishode.
A ne ko Olja Bećković:
E večee, prošle nedelje smo imali prosuto mleko, večeras ćemo sa našim gostima da tupimo o prosutom mleku,
postavljaju se mnoga pitanja od da li je mleko trebalo da se prospe, ili smo imali sreće da je prosuto malo ili smatrate da je trebalo da se prospe više kako bi možda neki shvatili o čemu je reč, kako bi to tamo u svetu rešili i da li se u svetu mleko prosipa kao ovde.... hoćete vi ? vi ste profesor sa pravnog... prvo nam recite da li pijete mleko ili mislite da je ono štetno?
Jesi ti potajno zaljubljen u nju? :mrgreen: citiraš je već danima :D

Back