Da li je Novi Sad najpoželjnije mesto za život u regionu?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
226.868
Novi Sad je grad sa pozitivnim migracionim saldom. U kontekstu Vojvodine, on jeste poželjno mesto za život.
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić trenutno je u poseti Kini.

Prilikom posete gradonačelniku Vusija, prvi čovek grada istakao je da se Novi Sad razvija.

"Novi Sad je grad koji snažno napreduje i razvija se, i koji je postao najpoželjnije mesto za život u regionu", poručio je Đurić.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...d-najpozeljnije-mesto-za-zivot-u-regionu.html

Eto, tako kaže naš gradonačelnik. E sad ne znam da li to stvarno misli ili je samo iskoristio priliku da se pohvali pred Kinezima.
Šta vi mislite?

Novi Sad je grad sa pozitivnim migracionim saldom. U kontekstu Vojvodine, on jeste poželjno mesto za život.
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić trenutno je u poseti Kini.

Prilikom posete gradonačelniku Vusija, prvi čovek grada istakao je da se Novi Sad razvija.

"Novi Sad je grad koji snažno napreduje i razvija se, i koji je postao najpoželjnije mesto za život u regionu", poručio je Đurić.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...d-najpozeljnije-mesto-za-zivot-u-regionu.html

Eto, tako kaže naš gradonačelnik. E sad ne znam da li to stvarno misli ili je samo iskoristio priliku da se pohvali pred Kinezima.
Šta vi mislite?
Nijesam bio u NS 30 godina ali se sjecam kako su ljudi ljubazni a zene izuzetno zgodne

Pa sad, žene jesu i dalje zgodne, ali čini mi se da se ljubaznost malo izgubila u sveopštoj jurnjavi koju nameće savremeni život. Imam osećaj da se sve ubrzava, ne samo u Novom Sadu.
Daleko je Ns mirniji od Beograda gde je nervoza na maximumu.
Bio više puta.A da je grad u Srbiji u Srbiji je jbg.
Ko želi mirniji tempo N.s je dobra lokacija.

Što se mene tiče nemam ništa protiv da tako i ostane, a ne da bude megalomanski velegrad.
Sve ima svojih prednosti i mana

Beograd ti vuče na pusto tursko a sve se radi po principu ko koga zezne bez svesti o posledicama

Novi Sad prividno tih i miran dok ne naučiš da čitaš ljude oko sebe po gestovima i nastupima, uglavnom inadžijske isključivosti bez svesti o posledicama

Sve ima svojih prednosti i mana

Beograd ti vuče na pusto tursko a sve se radi po principu ko koga zezne bez svesti o posledicama

Novi Sad prividno tih i miran dok ne naučiš da čitaš ljude oko sebe po gestovima i nastupima, uglavnom inadžijske isključivosti bez svesti o posledicama
Ne znam, meni se Novi Sad više sviđa. Živeo sam i u Beogradu.

Ja sam jako volela da živim u Novom Sadu međutim to što ga čini i najpoželjnijim jeste opet centralizacija i ulaganje u Novi Sad kao i u Beograd naspram ostalih mesta. Više mogućnosti, radnih mesta, fakulteta, viši životni standard.
Realno ljudi će otići gde god im je bolje za život bez obzira na lepotu mesta ili ljudi. Odlaze ljudi i u betonske džungle, žive u "kapsulama" i "podrumima" samo da bi imali više para.

Back