- Poruka
- 424.700
Slušaj šta ti kažu forumaši..svi su oni prošli kroz to..Zanima me samo da li je to ispravno i normalno

a i danas prolaze, ljubav prema desanki je vecna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slušaj šta ti kažu forumaši..svi su oni prošli kroz to..Zanima me samo da li je to ispravno i normalno

CIm postavljas takvo pitanje zapitaj se da li si normalan.Zanima me samo da li je to ispravno i normalno
Ne,...verovatno je normalno tek kad napunis 90.Zanima me samo da li je to ispravno i normalno

Desanka je najvjernija. Nikad te ne nece napustiti![]()
Što nije ako ima?Ako nemas đevojku, je.
Nije ispravno, iskrivićeš ga, posle moraš oklagijom ispravljatiI da dodam imam 16 godina i brine me samo da li je ispravno
I unositi dosta tečnostiŠto bi rekla Nada Macura umerenost u svemu je imperativ
E i to istoona bi rekla slojevito
znaci red pravog seksa, red masturbacije i tako u krug - slojevito
a moze i dama da ti masturbira a i da je gledas kad to radi sebi..lepo je![]()
Jes!Zanima me samo da li je to ispravno i normalno

Muškima čak ne treba ni lopta, mi imamo svoju igračkicu odmahSlušaj šta ti kažu forumaši..svi su oni prošli kroz to..
a i danas prolaze, ljubav prema desanki je vecna![]()
Zanima me samo da li je to ispravno i normalno
crkva kaže da je masturbacija "greh", a istovremeno popovi decenijama seksualno zlostavljaju dečake po crkvama... hiljade slučajeva, uglavnom dečaci. to valjda onda nije greh?!Crkva kaže da je to greh. Znači ne radi to, ako jesi pokaj se, ispovedi to svešteniku na ispovesti i ne ponavljaj više.
Ne može ako imaš 16 godina jer će da ti se osuši ruka.Ja to pile radim svaki dan,normalnoooo
Mom drugu porasli brkovi zbog togaNe može ako imaš 16 godina jer će da ti se osuši ruka.
E ako si mu rekao...CIm postavljas takvo pitanje zapitaj se da li si normalan.
MirNe može ako imaš 16 godina jer će da ti se osuši ruka.