Toxique
Poznat
- Poruka
- 8.420
Ja sam onakva kao tvoja ravna sa slike bila u osnovnoj i srednjoj skoli dok se nisam razvilaali sa druge strane branis stav da zena treba da ima stomak![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam onakva kao tvoja ravna sa slike bila u osnovnoj i srednjoj skoli dok se nisam razvilaali sa druge strane branis stav da zena treba da ima stomak![]()
Pa tako je i ja idem u teretanu al ne mogu bas da jedem brokoli i zelenu salatu po ceo dan da bih nekom bila ravna.Pa mislim, ja od kako sam rodila decu nikad više ne mogu imati stomak kao pre.. čak i kad smršam vidi se malo više kožice nego pre, jednostavno nije onako zategnut. A još ako dobijem koje kilo onda ga ima
Ipak, ako se priča o normalnom, sve je to normalno dok nije baš debelo. Ali šta za koga znači da ga ima?? Neko misli da je ispupčen kada se stoji, ti možda misliš da je lepo zaobljen. Ja se ipak trudim da ga ima što manje, sad dolazi proleće, ponovo sam počela da radim pilates za core mišiće stomaka, pa koliko uspem
![]()
?kako je krenulo na ovom svijetu jopet tje dotji to vrijemeNekada su izrazeni stomaci bili znak privlacnosti, jer je to podrazumevalo da je ta osoba dobro uhranjena, tj. dobrostojeca cim moze sebi da priusti toliku hranu.
Morž traži ravan stomak xDNe smeta stomačić nego,bolje čuva vino ravni stomak kada ga sipam u pupak![]()
Ovako,javno opominjem,brišu mi postove,ćutim na provokacije,uvrede,banuju me ne žalim.Morž traži ravan stomak xD
https://forum.krstarica.com/threads/fotografije-forumasa-i-forumasica-12.983323/post-47755992Ovako,javno opominjem,brišu mi postove,ćutim na provokacije,uvrede,banuju me ne žalim.
Skrećem pažnju modovima,članovima,sklonite mi ovo.![]()
akvarijum pun ribicaDa li je realno da se opet raspravlja o ovome?
Ko šta voli, tržište je veliko.

mmmDa ja ga imam malo ali ne smeta mi uopste niti onom ko me u krevetu,vezE itd

Meni je ok. Naravno ono malo oko pupka. Što bi rekli 200 grama masti.A?
Šta mislite ?
Ne može, hvalaAko može u spojler, hvala.
Da i pozeljno je ja volim da ga mesim.. samo da nije mnogo debela basA?
Šta mislite ?
Mmmmmm
što ne bi biloA?
Šta mislite ?
Može pored stomačića da ima i brkove ako ne radi pincetaA?
Šta mislite ?