- Poruka
- 47.570
Trudim se da ga ima što manje
Ne, nije baš lepo videti
A normalno jeste, bolje je pitanje da li je lepo ili nije
Ne, nije baš lepo videti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto nije lepo videti zenu sa malo stomaka?Trudim se da ga ima što manje
Ne, nije baš lepo videti
Okjer je lepse kad je stomak zategnut.
jer je lepse kad je stomak zategnut.
tako deluje zbog polozaja tela.Okreće se u grobu čitajući te
Pogledajte prilog 1867577
Mozda tebi ja takva nikad necu biti niti mi smeta malo mog donjeg stomacicane verujes..ok aj reci iskreno ko je lepsi
![]()
![]()
niko nije ni rekao da smeta.. ovde se prica sta je bolje... donji stomak je inace obicno problem fizionomije i na to ne moze da se utice i on je sasvim ok.Mozda tebi ja takva nikad necu biti niti mi smeta malo mog donjeg stomacica
onda verujem da voilis ovakve tipoveZa mene je to suvo,ravno nikakvo
Tab ne diraj meonda verujem da voilis ovakve tipove
![]()
Za mene je to suvo,ravno nikakvo
sve si odgvorila..hvalaTab ne diraj me
Da i to je bas seksi ..volim da je žensko prirodnoA?
Šta mislite ?
bas to..evo lepe slike.Pa mislim, ja od kako sam rodila decu nikad više ne mogu imati stomak kao pre.. čak i kad smršam vidi se malo više kožice nego pre, jednostavno nije onako zategnut. A još ako dobijem koje kilo onda ga ima
Ipak, ako se priča o normalnom, sve je to normalno dok nije baš debelo. Ali šta za koga znači da ga ima?? Neko misli da je ispupčen kada se stoji, ti možda misliš da je lepo zaobljen. Ja se ipak trudim da ga ima što manje, sad dolazi proleće, ponovo sam počela da radim pilates za core mišiće stomaka, pa koliko uspem
![]()

Njemu bi dala u svakom momentu,sto vecina vas nece nikad biti
Zene nisu licimerne,bar ja nisam...Imam visoke prohteve zato i nemam nikog ali bar priznamsad se pokrece pitanje..koliko su zene licemerne?
sa jedne strane brane zestoko da zena ne treba da izgleda savrseno, zgodno, da je debljina, stomacina i ostalo sasvim ok...ali sa druge strane kad gledaju muskarce gledaju zategnutost i misice
koja bi isla sa nekim ko ima pivski stomak?
ne pricam o muzevima koji su ga stekli u braku
![]()
ali sa druge strane branis stav da zena treba da ima stomakZene nisu licimerne,bar ja nisam...Imam visoke prohteve zato i nemam nikog ali bar priznam
Meni ne smeta. Volim bucmasto.koja bi isla sa nekim ko ima pivski stomak?
Da ja ga imam malo ali ne smeta mi uopste niti onom ko je sa mnom u krevetu,vezi itdali sa druge strane branis stav da zena treba da ima stomak![]()