Da li je normalno da maštate o drugoj osobi tokom seksa?

M

Miki...miki

Gost
Da.. kada hoću da j bm duže zamislim našu premijerku i odložim svršavanje na opšte zadovoljstvo moje lepše polovine
Moja fora je da sam na netkoj planini, prevoju zavean a da treba da turim lanci za snjeg ili mi pukla guma a kisa lije.
Onda toooo idddeee jaaakkkooo duuuuuggggoooooooooooo.

Male tajne VELIKIH KUHARA, sa 1 zlicom Vegete (Stevo Karapandza).

Ljp.

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
28.860
Pogledajte prilog 1265980

Navodno povremeno razmišljanje o drugom partneru tokom seksualnog čina može da ima mnoge prednosti za muškarce i za žene.:evil:
Ukoliko vam se dešava da razmišljate o drugoj osobi koja je pri tom i bivša partnerka tokom seksualnog čina, vreme je da pauzirate svoj odnos
sa trenutnim partnerom i razmislite o svojim emocijama.Ili da raskinete vezu što bi bilo poštenije prema partneru sa kojim ste.

Da li je vama normalno da razmišljate o drugoj osobi tokom seksa..?
Može imati prednosti i obično ih ima.
Nije isto misliti o nekoj osobi tokom sexa i čeznuti za njenim dodirom i
samo se setiti te osobe i uporediti veštine sa veštinama trenutnog partnera..
to je kratak osvrt koji sinhronizuje seksualni ukus meni je normalno da koristimo prethodna seksualna iskustva radi upoređivanja...
idealan trenutak za komparaciju je dok traje akcija i dok su fleševi jasni :lol:

Poslednja izmena:

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
47.078
Pogledajte prilog 1265980

Navodno povremeno razmišljanje o drugom partneru tokom seksualnog čina može da ima mnoge prednosti za muškarce i za žene.:evil:
Ukoliko vam se dešava da razmišljate o drugoj osobi koja je pri tom i bivša partnerka tokom seksualnog čina, vreme je da pauzirate svoj odnos
sa trenutnim partnerom i razmislite o svojim emocijama.Ili da raskinete vezu što bi bilo poštenije prema partneru sa kojim ste.

Da li je vama normalno da razmišljate o drugoj osobi tokom seksa..?
Au Nina, nisi mogla bolju sliku od ove gore.

Otvoren mi forum, stoji ova slika u kraju ekrana, prolazi koleginica da mi donese kafu i pobeže kao oparena, verovatno je mislila da gledam neki pr0n za radnoga vremena.