DA LI JE NORMALNO DA JE TIP SA 26 JOS UVEK NEVIN?

• Začetnik teme DON KIHOT
  • Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Normalno je samo pod uslovom da nisi imao priliku da upoznas neku normalnu osobu kojoj bi mogao da se priblizis dovoljno da bi doslo do odnosa.Ali ako si imao priliku a nisi je iskoristio onda je to svakako problem psihicke prirode.Za koju bi morao da trazis strucnu pomoc.U svakom slucaju posmatraj to sa ove strane da si bio na pustom ostrvu i da nisi imao prilike.Ali sada u svakom slucaju je sansa tu pa je iskoristi.Ja ti naravno zalim da uspes samo nemoj dase optarecujes i doci ce samo od sebe.

Gazdarica:
faca hvalisavica:
Gazdarica:
Da dodam jos samo da nisi jedini... Npr. moja prijateljica ima 30 godina, a jos je nevina...
Nije ni ruzna, ni glupa vec jednostavno do sad nije srela nekog s kim bi pozeljela da podijeli tako intiman cin...

EJ ALI DA LI JE TO OK?!
MOra da joj je tesko! cak i kad nece da kazu sigurno ima problema!
pa mi smo zene vuce nas seks ipak zar ne?! povezano sa materinskim instinktom

da i ja sam nevina
Bilo OK ili ne, njen je izbor da nema odnose, dok ne sretne nekog s kim ce zaista to pozeljeti... I u tom smislu, ja je apsolutno podrzavam... Naravno, voljela bi ona da ga sto prije sretne, ali sta raditi kad se to ne desava... Da pokupi nekog usput, samo zato da bi se probila...??? :roll:

pa i ja tako kao dok ne sretnem nekog. pitanje je kako ne sretne a svi sretnu. ma dobro dok se moze kul je to svako ima izbor al u stvari smo zavezane to je frka

Lord of Chaos:
BRINETA:
DON KIHOT:
...pa prva ljubav se ne zaboravlja tako lako!!!
Mogao bih tebe da grlim! Ionako se palim na brinete! :D :D :D
SRCE,POGLEDAJ MALO MOJU TEMU I VIDECES ... RAZOCARACES SE 8)

Izvini, BrinetO, meni bas i nije jasno da li je tebi tesko zbog tog tvog problema ili se njime ponosis?
NARAVNO DA MI JE TESKO,KO SE TIME PONOSI TAJ NIJE CHOVEK!

Postoji knjiga koja govori o tome da SEX treba provaliti u tim godinama (oko 30), jer se ljudska rasa pocinje smarati po tom pitanju pa iz dosade mazohisti, gay i jos kojekakva sranja dolaze iz ljudskog uma. Sta pokazati danasnjoj omladini kada klinci izvale sex jos u osnovnoj ili pocetak srednje i brak u kome trebate spavati sa istom osobom 30...godina. Svi trazimo nesto zanimljivije, i onda pitanje ko ima iskustva sa grupnim sexom, a odgovor dobijam od dve devojke 86 god.!!!

Don Kihote, nije to nista strasno! Zavisi samo kako se ti istripujes u tvojoj glavi... Navescu ti dva primera:
1. Henri Miler je izgubio nevinost tek posle tridesete, ali kada je konacno probao seks, toliko mu se svidelo da je postao sjajan ljubavnik i jedan od najvecih - a svakako najpoznatiji erotski pisac 20. veka! Naravno, on je prvi put otisao u javnu kucu, ali na kraju krajeva - nije ni to tako lose...
2. moj drug iz Beograda, koji je pre svega izuzetno DOBAR, toliko dobar da su ga smatrali naivnim i bezopasnim pa je i on imao samo drugarice - imao je srecu da stekne drugaricu koja je bila spremna da mu pomogne da resi svoj problem. Spavala je sa njim vise puta - drugarski, i naucila ga par stvari. Posle nekog vremena, on je upoznao devojku koja se njemu dopala - a i on njoj, i sada su u srecnoj vezi i imaju sjajan seks.
Naravoucenije: ne treba gledati sablon - ako se to drugima desilo na ovaj nacin, mora i meni - ili nije dobro... Svako ima svoj nacin, a najvaznije je osloboditi se treme. Ipak, nije sve u prirodnom "osecaju" za zene, ima dosta toga sto se da nauciti, ali ako zelis da te devojka pouci, ili da ucite zajedno (jer i to je jedna vestina), glavno je da ne budes sebican u krevetu! Kada devojka vidi da se iskreno trudis oko nje, veruj mi da ce biti spremna da i ona tebi pomogne. Razgovor, razgovor... Pitaj je sta voli da joj radis, i uradi to!- nije tesko
Srecno!

Don Kihote, moj odgovor bi bio da nije ni normalno ni nenormalno isto za sve osobe, jer svi smo razliciti, pa stoga ti jedini znas odgovor za svoj slucaj i ne daj se zbuniti :!:
:arrow: Ja mislim (mozda za razliku od mnogih) da je najbolje kad se nadju osobe koje imaju slicna iskustva, a ne da neko tu glumi ucitelja!
:arrow: Takodje najljepse je da to dodje samo od sebe, bez najave, kao posljedica obostrane velike ljubavi, a ne samo namjere!
:arrow: Ako si mnogo emotivan, ne predlazem ti javnu kucu, jer ces tako sebi zbog nestrpljenja uskratiti ljepsi dozivljaj-dozivljaj koji se ne zaboravlja ako je s osobom koju volis!
:arrow: I jos, ipak saslusaj, ali ne slusaj nikog nego samo svoje srce i neces pogrijesiti! Pozdrav!

e,ne znam sta pametno da ti kazem,to u danasnjem vremenu stvarno jeste cudno i neobicno ali nenormalno nije.ali znas ono kako kazu za ljepotu:"Ljepota je u ocima onoga koji gleda"-e,pa tako nesto bi se moglo primjeniti i u tvom slucaju,otprilike.ako je tebi dobro,ostalo nije vazno.najgore u zivotu mi je bilo u periodu kad sam razmisljala sta ce ko da mi kaze i da li se nekome svidja ono sto ja radim.imas jedan zivot,zivi ga onako kako zelis i onako kako TI mislis da treba i vidjeces da ce sve biti u redu.nije da vjerujem u neku vjecnu ljubav ali garantujem ti da ces naci neku osobu sa kojom ces pozeljeti to da uradis,a koja ce zeljeti to isto.srecno,gore glavu i samo pravo,ne obaziri se na druge!pozdrav!

Posto vec imas prakse u zasnivanju neceg sto bi moglo biti veza, uz malo strpljenja ( :twisted: izdrazao si vec 26 godina, izdrzaces jos malo! :wink: )naici ce bingo-osoba. Sve u svoje vreme... a tvoje tek dolazi! A sada jedno pitanje... jesi li probio led po pitanju ljubljenja ili ni taj stepenik nisi presao?

Ma naravno da nije normalno biti nevin u 26!!! Nema tu mnogo filozofije... Udjes u diskoteku, sevnes dupli vinjak ili dva, pridjes do cure koja ti se svidja i zalepis joj zvalu. Postoje dve mogucnosti:
1. Nastavicete da se ljubite
2. Zalepice ti samar

Ako se desi opcija 2 samo iskuliras i predjes na sledecu(koja nije videla da si popio samar).
Ako se desi opcija 1 onda posle zezanja je pitas da odete do tebe na gajbu. Ako pristane... Znas sta ti je ciniti. Ako ne pristane uzmes broj i otpratis je do kuce ili pustis da sama ode pa odma' na sledecu!

Nekad pogled govori vise od reci i dovoljno je da curu samo pogledas, nema razloga da se bilo sta prica.

Neka te vodi moto "Ili jesi-ili nisi" ili "Mare care sad je startuj" ili "Sad il nikad"!!! :zcool:

Imas razlicitih tipova cura. Imas "fine cure"(nose farmerke, ne preteruju sa sminkom,piju sokice), "bicarke"(obuku nesto kol'ko da nisu gole, piju alkohol, igraju vrlo nespretno mesajuci adutima), "sponzoruse"(obucene da ubiju, igraju zanosno, piju skupa pica, doterane do vrhunca, snimaju celo vece- od njih BEZI STO DALJE!).

Prepoznas kojem tipu pripada, snimis je i pridjes... Samo gledaj da nije sa deckom :zcool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back