D
DON KIHOT
Gost
govorim iz licnog iskustva...
...nisam KVAZIMODO...
...nisam KVAZIMODO...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DON KIHOT:govorim iz licnog iskustva...
...nisam KVAZIMODO...
...nisam KVAZIMODO...
...nisam KVAZIMODO...
Gazdarica:Ja se ovdje moram sloziti sa Lordom...
Ne vidim tu nista nenormalno, sto bi se trebalo kriti...
Robinzon Kruso:Gazdarica:Ja se ovdje moram sloziti sa Lordom...
Ne vidim tu nista nenormalno, sto bi se trebalo kriti...
Bi li volela jednog takvog sa 26 nevinog, uhhh sta ni mu ti radila onako iskusna ma srcka mi coveka strefila...
lolla:Shto ne bi bilo normalno.... samo nije uobicajeno, to je sve. Meni licno bi se vishe svideo nevin a iskren tip, nego neki kome su puna usta 'riba i recki',a da pri tome nema veze sa zivotom....
Lako ce te vec iskvariti![]()
DON KIHOT:...kao klinac previse sam se druzio sa kompjuterom...
... dok su drugari jurili ribe, ja sam grlio tastaturu...
...e pa ja sad imam veliki problem sa komunikacijomops:
Princeza:Poznajem jednog tipa mog godista (77) koji je jos uvek nevin. Ali on nije grlio kompjuter. Stavise non-stop je okruzen devojkama. I namestali su mu samo da "odradi" to... Ali corak. Nije on hteo. Stidi se.
Tvoj slucaj je bolji. Ti bar imas zelju. Glavu gore, izadji u grad i nemoj slucajno da se raznezis, pa da devojci kazes da si nevin, ni pod litrima alkohola i u najgorem mogucem romanticnom raspolozenju. Jedna od hiljadu ce znati to da ceni. Devojke naseg godista ocekuju da nalete na vec "naucene" momke. Zato - sshhhshhh... o tome. Nemas cega da se stidis da, ali sto se tebe tice. Devojke su mnogo strozije po tom pitanju u realnim situacijama.
Sad ce da me svi napadnu. Mozda sam gruba, ali sam i realna.
DON KIHOT:...kao klinac previse sam se druzio sa kompjuterom...
... dok su drugari jurili ribe, ja sam grlio tastaturu...
...e pa ja sad imam veliki problem sa komunikacijomops: