Da li je Noć veštica drugačija u Novom Sadu u odnosu na južnije gradove Srbije?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
227.402
Šetao sam sad malo gradom te videh raznu mladež već maskiranu. Da nisu malo poranili? Zar nije Noć veštica sutra uveče ili sam ja nešto pomešao?

Uglavnom, vidim da su u Beogradu mnogi tu američku svetkovinu dočekali na nož, dok ovde ne bih rekao da se neko buni. Da li je to zbog većeg broja ljudi drugačijih verskih i nacionalnih ubeđenja ovde nego tamo južnije? Kako vi gledate na sve to?

Bune se samo pomahnitali ljudi, kojih jeste puno medju Srbima, ali nisu vecina.

Vecina su obicni ljudi, koji nisu toliko glasni kao ovi bolesnici, pa deluje da su vecina.
Da, tako se i meni čini. Ja na celu stvar gledam onako neutralno. Ne učestvujem, ali mi ni ne smeta.

Inače koga zanima gde se mogu iznajmiti ili kupiti kostimi, evo recimo ovde

Šetao sam sad malo gradom te videh raznu mladež već maskiranu. Da nisu malo poranili? Zar nije Noć veštica sutra uveče ili sam ja nešto pomešao?

Uglavnom, vidim da su u Beogradu mnogi tu američku svetkovinu dočekali na nož, dok ovde ne bih rekao da se neko buni. Da li je to zbog većeg broja ljudi drugačijih verskih i nacionalnih ubeđenja ovde nego tamo južnije? Kako vi gledate na sve to?
Hoce Novi sad da bude Njujork ali ne ide.

Šetao sam sad malo gradom te videh raznu mladež već maskiranu.

lazi i dezinformacije. ak osi naisao na po kojeg to je nesto drugo...
o ovoj gluposti novosadjani uopste nemaju pojma niti joj pridaju znacaj....
Da nisu malo poranili? Zar nije Noć veštica sutra uveče ili sam ja nešto pomešao?

Uglavnom, vidim da su u Beogradu mnogi tu američku svetkovinu dočekali na nož, dok ovde ne bih rekao da se neko buni.
u novom sadu to niko ne slavi i molim te lepo memoj da lazes i obmanjujes narod ovde!

ajde lepo mi dovedi ovde i legitimisi fino svamog ko to slavi...nemoj ovde prodavati neku pricu koja nema veze sa istinom. leb te ebo, evo kad sam preneo poznanicima prijateljima komsijama ovu glupost svi me gledaju kao da sam pao sa marsa...
Da li je to zbog većeg broja ljudi drugačijih verskih i nacionalnih ubeđenja
e to onda pitaj ti 10 % manjina u novom sadu. SRBI SA TIM NEMAJU VEZE!

lazi i dezinformacije. ak osi naisao na po kojeg to je nesto drugo...
o ovoj gluposti novosadjani uopste nemaju pojma niti joj pridaju znacaj....

u novom sadu to niko ne slavi i molim te lepo memoj da lazes i obmanjujes narod ovde!

ajde lepo mi dovedi ovde i legitimisi fino svamog ko to slavi...nemoj ovde prodavati neku pricu koja nema veze sa istinom. leb te ebo, evo kad sam preneo poznanicima prijateljima komsijama ovu glupost svi me gledaju kao da sam pao sa marsa...

e to onda pitaj ti 10 % manjina u novom sadu. SRBI SA TIM NEMAJU VEZE!
Imaju. Neki slave zajodno sa svojim komšijama drugih nacija. Hajde smiri se malo, molim te.

Imaju. Neki slave zajodno sa svojim komšijama drugih nacija. Hajde smiri se malo, molim te.
srbi nemaju veze sa nocvestica u novom sadu! i ovde iznosis neistine...

mi ostlai srbi veze nemamo sa tim glupsotima a ti ako iams onda lepo dokumentuje i psotavi nam sve to lepo dokazljivo sa fotogtrafijama sa nekim klubovima gde su organizovane bile proslave U KLUBOVIMA U NOVOM SADU ili neki partiji ?

pa ne moze sam otako ,etpo dlugomir je video nekog njih jedno il dvoje i eto pokusava ovde dap roturi kao se to u novom sadu obeleyava!

ja tvrdim da se ne obelezava!

molim dokaze ili bar i jedan KLUB ILI UGOSTITELJSKI RESTORAN koji je organizovao proslavu ove americke satanisticke gluposti?

naravno da nemas jer toga nije ni bilo u novosadskim klubovima!

To mora da su Hrvati, Slovaci, Madjari, Ukroustase i Drugorusijanci, Srbi to ne rade! :mrgreen:

Ево коју сте несрећу на град навукли..

Војводина и НС - легло лајт сатанизма

Zlo i naopako...i prizivanje zloduha...

...

Back