Сребрена
Poznat
- Poruka
- 8.139
dao sam odgovor i molio bih te da me ne smaras vise.. rekao sam sta je cilj ove teme,i ne na tvoju zalost nisam blgarin..,nego realan co'ek
Mene bi interesovalo koji je tvoj razlog da, lupkanjem po tastaturi, pobugariš potomke ovih ljudi?
Mene bi interesovalo koji je tvoj razlog da, lupkanjem po tastaturi, pobugariš potomke ovih ljudi?
27.Серафим Ранђеловић XIII п. (Тимочка дивизија)
28. Димитрије Ранђеловић XV п. (Тимочка дивизија)
29. Станимир Ранђеловић XV п. (Тимочка дивизија)
31. Рад. Брзаковић XIV п. (бол.) (Тимочка дивизија)
32. Љуба Брзаковић XIV п. (Тимочка дивизија)
34. Душан Брзаковић XV п. (Тимочка дивизија)
39. Раде Бранковић XIV п. (Тимочка дивизија)
42. Сретен Живић XIII п. (Тимочка дивизија)
44. Борча Живић XIV п. (Тимочка дивизија)
45. Мика Љубисављевић т. див. (Тимочка дивизија)
47. Гвозден Љубисављевић XIV п. (Тимочка дивизија)
49. Милен М. Драгићевић V II п. (Тимочка дивизија)
60. Велимир Живковић XIV п. п. (Тимочка дивизија)
61. Влад. А. Живковић XIV п. (Тимочка дивизија)
62. Стојан Живковић XV п. (Тимочка дивизија)
64. Богосав Тасић XIV п. (Тимочка дивизија)
65. Милун М. Стојановић XV п. (Тимочка дивизија)
69. Драг. С. Дикић XIV п. тел. (веза Тимочка дивизија)
75. Милун Алексић XIII п. п. (Тимочка дивизија)
77. Драгутин Трифуновић XIV п. (Тимочка дивизија)
по списку Тихомира Ж. Михајловић, писара 2-ге чете, 1. бат. XIV пука пешадијског
по списку Тихомира Ж. Михајловић, писара 2-ге чете, 1. бат. XIV пука пешадијског
pa niko ne spori da je tamo bilo i ljudi koji su se izjasnjavali kao Srbi,a ti kao ne znas kako se prezimena i imena lako menjaju,jos da ne spominjemo u doba nastanka modernih nacija..
Ако ово осматраш одговором, онда си одговорио да су Серафим Ранђеловић, Димитрије Ранђеловић ,Станимир Ранђеловић XV п. , Рад. Брзаковић XIV п. (бол.) ,Љуба Брзаковић , Душан Брзаковић ,Раде Бранковић , Сретен Живић ,.Борча Живић итдд..по списку променили имена и презимена. Мислиш да су Београд од Шваба и Аустријанаца ослобађали инфилтрирани Мађари или можда Швеђани под српским именима и презименима?

Да преведем на блгарски питање, да га боље разбереш ?
Poslednja izmena:
Srebrena, шта везе имajу неки гагаузи и твоjи коментари са историja и тема о Ниш?