Sport_Billy
Primećen član
- Poruka
- 623
Da li je neko dobio GC i prosao kompletnu proceduru useljenja, ili barem neko ko je cesto putovao i boravio u USA.....interesuju me samo neke sitnice u proceduri ulaska u zemlju...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Sport_Billy:Da li je neko dobio GC i prosao kompletnu proceduru useljenja, ili barem neko ko je cesto putovao i boravio u USA.....interesuju me samo neke sitnice u proceduri ulaska u zemlju...
linabg:ja sam poslala prosli put kad je bilo, ali me nisu izvukli niti bilo koga iz mog drustva, nas 5-6 je poslalo... ovih dana cu poslati opet, pa cemo videti...
MAILING ADDRESS - Address, City/Town, District/Country/Province/State, Postal Code/Zip Code, Country
ADRESA- Knez Mihailova 544, Beograd, 11000, Serbia and Montenegro, Europe
COUNTRY OF ELIGIBILITY IF THE APPLICANT'S NATIVE COUNTRY IS DIFFERENT FROM COUNTRY OF BIRTH - If the applicant is claiming nativity in a country other than his/her place of birth, this information must be indicated on the entry.
zemlja is koje se podnozi zahtev ako je ona drugacija nego zemlja rodjenja (ako je podnosilac drzavljanin ove zemlje)
deki011:COUNTRY OF EGLIBILITY
Treba mi pomoc: Rodjen sam u Nemackoj a zivim u SCG,cije i drzavljanstvo imam.Na pitanje COUNTRY OF EGLIBILITY koju zemlju navodim,Nemacku ili SCG?
Sport_Billy:adresa sajta je ista svake godine, ali je sajt aktivan samo u periodu dok traje prijava, ta 2-3 meseca....doduse, nacuo sam nesto da se kroz americki kongres provlaci neki zakon kojim ce se najverovatnije ukinuti program podele zelenih kartona putem lutrije, odnosno vrlo lako moze da se desi da prijavljivanja za 2008. i ne bude![]()
simple_things:A sto ti ne trazis nemacke papire kad si vec tamo rodjen.....to bi ti bilo mnogo lakse..