Da li je neko ikada dokazao bozije postojanje?

Mozda novo telo ali kao ljudi - kao i sada samo neraspadljivo sa istim likom :) Bogu to nije tesko

Sinovi Boziji su i sada ljudi samo neki zele da budu sinovi Taticini :mrgreen:

Ako je Bog stvorio ljude onda im je OTAC i oni su njegovi sinovi kao i Andjeli na nebu

Sinovi Boziji ce se nazvati oni koji budu prosli Dan Suda - pravedni i dobri ljudi :)

Vecni zivot nije neka magija vec obican zivot kao i sada samo sto nikada nece vise biti smrti - Bog ce je unistiti :malav:

Odakle ti to?

Ja sam taticin sin!

Pali andjeli?

Da li si ti dobar?

Ti si taj koji tvrdi da zna sta je vecni zivot. Dokazi da postoji!

1. Dali može NEŠTO ( bilo što ) nastati iz NIČEGA samo od sebe ?

Prvo, nista ne postoji. Ovakvu nebulozu tvrdis TI a ne JA.

2. Kako je nastala INFORMACIJA za prvo živo biće, ako svatko zna da opčenito SLOŽENE informacije nastaju u svijesnom umu ?

Kako nastaje informacija za bakteriju koja nema um, a ipak zna sta koja informacija znaci i zna da zivi i prezivi? Kako jedan molekul, zna da se replicira? Ne zna. Takva mu je struktura, kojom je uslovljen, takvo mu je okruzenje, kojim je uslovljen.

3. Dali je netko uspio dokazati da ŽIVO BIĆE može nastati iz NEŽIVE MATERIJE spletom slučajnih procesa, ako se zna da postoji ZAKON koji govori upravo suprotno ?

Pa ti i jesi sastavljen iz nezive materije, samo to ne dopire do tebe. Sastavljen si od atoma i molekula, od supstanci koje mozes naci u prirodi.

Znaci ZIVOT je samo OPIS, kojim razdvajamo odredjene atomske i molekularne konstrukcije, koje daju vise instance slozenosti i kompleksnosti, koje mi zovemo zivot, odnosno zivo.
A realnost je da si ti samo skup razlicitih celija. Nastao od ukrstanja i razmenjivanja genetskog materijala samo dve celije, koje su se ujedinile u jednu, potom razmnozavala devet meseci i zajedno su te celije izgradile kompleksniju strukturu, koju mi nazivamo bebom. U kojoj se i dalje razmnozavaju celije koje prave tokom vremena odraslog coveka.

Celija je mama i tata zivota.

Poslednja izmena:
...

... šta su svi rugači umislili?

Da mogu da se rugaju Bogu a da im hrišćani ne ukažu na Božju reč i na njihov kraj...

KAZNA BEZBOŽNIKA

Rev 20:11 I videh veliki beo presto, i Onog što seđaše na njemu, od čijeg lica bežaše nebo i zemlja, i mesta im se ne nađe.
Rev 20:12 I videh mrtvace male i velike gde stoje pred Bogom, i knjige se otvoriše; i druga se knjiga otvori, koja je knjiga života; i sud primiše mrtvaci kao što je napisano u knjigama, po delima svojim.
Rev 20:13 I more dade svoje mrtvace, i smrt i pakao dadoše svoje mrtvace; i sud primiše po delima svojim.
Rev 20:14 I smrt i pakao bačeni biše u jezero ognjeno. I ovo je druga smrt.
Rev 20:15 I ko se ne nađe napisan u knjizi života, bačen bi u jezero ognjeno

&

Rev 21:8 A strašljivima i nevernima i poganima i krvnicima, i kurvarima, i vračarima, i idolopoklonicima, i svima lažama, njima je deo u jezeru što gori ognjem i sumporom; koje je smrt druga.

Poslednja izmena:
Odakle ti to?

Ja sam taticin sin!

Pali andjeli?

Da li si ti dobar?

Ti si taj koji tvrdi da zna sta je vecni zivot. Dokazi da postoji!

Prvo se smiri da bi razumeo sta ti pisem :lol:

Dobro njegov si sam si to odabrao :mrgreen:

Zato ne mozes biti medju Sinovima Bozijim :rumenko:

Ne pali andjeli - oni su demoni koji slede Taticu ;)

To su oni koji ne zele da imaju nista sa Bogom a kamo li da mu budu sinovi vec su odabrali Taticu i njegovo carstvo i deca su djavolova

Ne nisam a ti ? Cak i isus ne smatra da je dobar i kaze: Zasto me zoves dobrim ? Samo je Bog dobar

Kako da ti dokazem nesto sto se jos nije dogodilo ? :rumenko:

Vecni zivot znaci - vecno ziveti - zar je tako tesko da se razume ?

Prvo se smiri da bi razumeo sta ti pisem :lol:

Dobro njegov si sam si to odabrao :mrgreen:

Zato ne mozes biti medju Sinovima Bozijim :rumenko:

Ne pali andjeli - oni su demoni koji slede Taticu ;)

To su oni koji ne zele da imaju nista sa Bogom a kamo li da mu budu sinovi vec su odabrali Taticu i njegovo carstvo i deca su djavolova

Ne nisam a ti ? Cak i isus ne smatra da je dobar i kaze: Zasto me zoves dobrim ? Samo je Bog dobar

Kako da ti dokazem nesto sto se jos nije dogodilo ? :rumenko:

Vecni zivot znaci - vecno ziveti - zar je tako tesko da se razume ?

Ti to sve znas jer su ti oni rekli?

Pa da tipicno za sektase. "ako ne verujes u ono sto i mi ti si djavoljev sluga". :hahaha:

Citiram sta si napisao: "Sinovi Boziji ce se nazvati oni koji budu prosli Dan Suda - pravedni i dobri ljudi."

Znaci niko nece proci sud?! :hahaha:

- - - - - - - - - -

Okanite se ruganja...

Okani se sektasenja i smaranja.

Ti to sve znas jer su ti oni rekli?

Pa da tipicno za sektase. "ako ne verujes u ono sto i mi ti si djavoljev sluga". :hahaha:

Citiram sta si napisao: "Sinovi Boziji ce se nazvati oni koji budu prosli Dan Suda - pravedni i dobri ljudi."

Znaci niko nece proci sud?! :hahaha:.

Koji ONI ? haluciniras ? :lol:

Procitao sam u Bibliji za koju ti kazes da je sektastvo :rotf:

Vidim da nisi citao Noovi zavet niti poznajes Biblijske stihove :aha: sta s tobom dalje pricati :mrgreen:

Kad procitas Bibliju javi se da nastavimo :flert:

Pa ima dosta pravednih i dobrih ljudi jos uvek iizvan ovog foruma :malav: nije ovaj forum ceo svet :hahaha:

+ ljudi koji su ziveli od Adam do sada koji ce biti vaskrsnuti da im se sudi - proci ce mnogi koji su bili verni Bogu :rumenko:

Koji ONI ? haluciniras ? :lol:

Procitao sam u Bibliji za koju ti kazes da je sektastvo :rotf:

Vidim da nisi citao Noovi zavet niti poznajes Biblijske stihove :aha: sta s tobom dalje pricati :mrgreen:

Kad procitas Bibliju javi se da nastavimo :flert:

Pa ima dosta pravednih i dobrih ljudi jos uvek iizvan ovog foruma :malav: nije ovaj forum ceo svet :hahaha:

+ ljudi koji su ziveli od Adam do sada koji ce biti vaskrsnuti da im se sudi - proci ce mnogi koji su bili verni Bogu :rumenko:

Citiram: "Cak i isus ne smatra da je dobar i kaze: Zasto me zoves dobrim ? Samo je Bog dobar".

Zatim si napisao: "Pa ima dosta pravednih i dobrih ljudi jos uvek iizvan ovog foruma :malav: nije ovaj forum ceo svet."

Usudis se da me pitas: "haluciniras ?"

Mnogo sam mladji od tebe sigurno, ali ovo nema smisla sto ti pricas... :hahaha:

P.S. SEKTASU!

nema ruganja, niče je bio u pravu...po bibliji bog je stvorio svet za šest dana i onda sedmog dana otišao na počinak...večni.
dakle, on je svesno umro nakon što je odradio svoje u kreiranju ovog sveta.
bog je mrtav, niče je bio u pravu.

Pa javljao se kasnije nakon stvaranja mnogo puta

Mojsiju, Noju, Prorocima i Davidu i Cak je Isusa poslao da ga ljudi vide ocima nevernim :mrgreen:

Nice je u krivu :rumenko:

- - - - - - - - - -

Citiram: "Cak i isus ne smatra da je dobar i kaze: Zasto me zoves dobrim ? Samo je Bog dobar".

Zatim si napisao: "Pa ima dosta pravednih i dobrih ljudi jos uvek iizvan ovog foruma :malav: nije ovaj forum ceo svet."

Usudis se da me pitas: "haluciniras ?"

Mnogo sam mladji od tebe sigurno, ali ovo nema smisla sto ti pricas... :hahaha:

P.S. SEKTASU!

Zaci dosli ste do kraja Ateisti :mrgreen:

Bog je mrtav i sada ce Tatica da vas vodi do unistenja u Armagedonu m ? :rumenko:

Srecan put :flert: samo jako je kratak :tajna: :lol:

Pa javljao se kasnije nakon stvaranja mnogo puta

Mojsiju, Noju, Prorocima i Davidu i Cak je Isusa poslao da ga ljudi vide ocima nevernim :mrgreen:

Nice je u krivu :rumenko:

- - - - - - - - - -

Zaci dosli ste do kraja Ateisti :mrgreen:

Bog je mrtav i sada ce Tatica da vas vodi do unistenja u Armagedonu m ? :rumenko:

Srecan put :flert: samo jako je kratak :tajna: :lol:

Srecno tebi na "sudu" na kojem ce se DOBRI i PRAVEDNI spasiti, a po tvojoj logici podrazumeva da nece niko, jer i sam kazes da ni Isus nije smatrao sebe dobrim jer je samo bog DOBAR a ne ljudi. Ali nakon svega izjavis da ipak postoje dobri ljudi...

Ma srecno tebi na tom "sudu". :hahaha:

P.S. SEKTASU!

Poslednja izmena:
Srecno tebi na "sudu" na kojem ce se DOBRI i PRAVEDNI spasiti, a po tvojoj logici podrazumeva da nece niko, jer i sam kazes da ni Isus nije smatrao sebe dobrim jer je samo bog DOBAR a ne ljudi. Ali nakon svega izjavis da ipak postoje dobri ljudi...

Ma srecno tebi na tom sudu! :hahaha:

P.S. SEKTASU!

Ima dobrih koliko je moguce da se bude dobar u ovom taticinom svetu zla :mrgreen:

Isus je rekao da je Bog samo dobar iz razloga sto je ON stvarno dobar bez mane savrseno Dobar i olicenje Dobra :)

Pa i ti ces doci na taj Sud, mislis da ces bobeci kod tatice u jezero ognjeno ? i biti SAFE ? :hahaha:

Pa kad je Bog i njegova rec Biblija postala sekta za danasnje ljude onda je kraj deff blizu i vi ste na vrhuncu :vatromet: cestitam :cvet:

Ima dobrih koliko je moguce da se bude dobar u ovom taticinom svetu zla :mrgreen:

Isus je rekao da je Bog samo dobar iz razloga sto je ON stvarno dobar bez mane savrseno Dobar i olicenje Dobra :)

Pa i ti ces doci na taj Sud, mislis da ces bobeci kod tatice u jezero ognjeno ? i biti SAFE ? :hahaha:

Pa kad je Bog i njegova rec Biblija postala sekta za danasnje ljude onda je kraj deff blizu i vi ste na vrhuncu :vatromet: cestitam :cvet:

Da li je dobro isto sto i savrseno?!

Ti si upravo ovim sebe osudio (prema bibliji). :hahaha:

"Mnogi poslednji ce biti prvi". :hahaha:

"Ne sudite da nebi bili osudjeni". :hahaha:

Kad se toliko izjasnjavas da znas boziju rec i da je zivis u zivotu, citaj malo vise o tome sta je ISUS govorio za LICEMERE. :hahaha:

P.S. SEKTASU!

Poslednja izmena:
ma jok, to su bili šizofreničari kao ovaj piramida, a isus nikad nije rekao da je bog živ, ali njegova kreacija je nastavila da živi.

15 Reče im Isus: a vi šta mislite ko sam ja?

16 A Simon Petar odgovori i reče: ti si Hristos, sin Boga živoga.
Psal. 2:7, Mat. 14:33, Mar. 8:29, Luka 9:20, Jovan 6:69, Jovan 17:8, 1 Kor. 12:3

17 I odgovarajući Isus reče mu: blago tebi, Simone sine Jonin! Jer tijelo i krv nijesu to tebi javili, nego otac moj koji je na nebesima.
1 Kor. 2:10, Gal. 1:16, Efes. 2:8

Isus nije negirao da je Bog Ziv ovde zar ne ? :flert:

Back