Da li je nas otac bezgresan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apsolutno

to sto je lose napravio andjele pa mu je polovina okrenula ledja -nije njegova greska

to sto je lose napravio zemlju pa caruje zakon jacega-nije njegova greska

to sto je covek lose napravljen pa je zgresio --nije njegova greska

to sto je pustio potop i unistio skoro sav zivi svet---nije njegova greska

kao sto se vidi nista nije njegova greska jer je on bezgresan a krivi su neki drugi

Naravno da jeste baš kao i svaka roba sa greškom. Sve što stvori, napravi i uradi ima neku skrivenu manu, grešku koja se pre ili kasnije uz zalivanje kap po kap razvije i donosi plodove zla. Tako da zlo neće nikada nestati dokle god izvire iz našeg dobroga i bjezgrešnog Oca.

Tata ima svojih mana i nekih stavova oko kojih se neslažemo baš uvek. Ali u mojoj kući je on u principu uvek upravu. Povremeno me iznenadjuje svojim fenomenalnim stavovima oko nekih tema-npr ja o tome nisam razmišljao.

Znači nije bezgrešan ali je u principu oko većine stavova upravu

Dragi diskutanti,

Razmislite dobro pre nego što nastavite da učestvujete u temi u kojoj postavljač teme g. dejannn samo traži povod da bi mogao da se ruga biblijskom Bogu.

On u svim diskusijama bez ikakvog povoda iznosi veličanje Sotone a istovremeno se ruga Bogu kad god može i stigne.

Da li treba dodavati drva na vatru, ostavljam vašoj savesti.

Neka vas Bog sve blagoslovi i čuva od zla

Poslednja izmena:
Dragi diskutanti,

Razmislite dobro pre nego što nastavite da učestvujete u temi u kojoj postavljač teme g. dejannn samo traži povod da bi mogao da se ruga biblijskom Bogu.

On u svim diskusijama bez ikakvog povoda iznosi veličanje Sotone a istovremeno se ruga Bogu kad god može i stigne.

Naslov teme je otac i za mene se ona odnosi na mog caleta.

Dragi diskutanti,

Ovde pozivaš na bojkot, tamo negde kukumačeš i moliš da ti se ne obraćamo. Dakle, istina te baš pogađa, ali ona je naizbežna. Shvatićeš je i ti jednog dana,.. možda.

- - - - - - - - - -

Naslov teme je otac i za mene se ona odnosi na mog caleta.

I, je li bezgrešan?

Ovde pozivaš na bojkot, tamo negde kukumačeš i moliš da ti se ne obraćamo. Dakle, istina te baš pogađa, ali ona je naizbežna. Shvatićeš je i ti jednog dana,.. možda.

- - - - - - - - - -

I, je li bezgrešan?

Moj tata nije sa nam vec dve godine.Najbolji ,najtopliji covek na svetu koji je svojom ljubavlju oplemenio nase zivote.Uvek tu kada treba,bez mnogo reci,Podrska i ljubav...nikada prekor.
Najbolji tata na svetu.

Poslednja izmena:
pa cekaj ,sto nas je bog ostavio .

ili mozda treba da se molimo sotoni

Kada su Adam i Eva sagresili, svojim postupkom su pokazali odanost Sotoni.
Gospodar Zemlje je Sotona.

To se jako lepo vidi u Bibliji u prici o Jovu.
Okupili su se "gospodari" svih planeta kod Boga... a onda je dosao i Sotona, kao gospodar planete Zemlje.

I onda pocinje onaj dijalog- jel si video mog slugu Jova..itd. ?

:)

- - - - - - - - - -

I Bog nas nije ostavio.... postoji nacin.
Priznanje Isusa Hrista, i drzanje zapovesti.

pa cekaj ,sto nas je bog ostavio .

ili mozda treba da se molimo sotoni

Nije vas ostavio nego ste vi njega :mrgreen: Bog nikoga ne ostavljajer kaze: Nosicu vas do starosti vase i necu vas napustiti ako budete verni Bogu :aha:

Sotona je privremeni bog ovog sveta i zato vlada zlo ;) Bog je sotoni dao zemlju do Armagedona da vlada njom i dokaze da ce svi ljudi obozavati njega :lol:

Zato vernici cekaju dolazak Isusa da zbaci sotonu s trona i on zavlada planetom i ukloni svo zlo koje je sotona ucinio u svojoj vladavini :aha:

Nije vas ostavio nego ste vi njega :mrgreen: Bog nikoga ne ostavljajer kaze: Nosicu vas do starosti vase i necu vas napustiti ako budete verni Bogu :aha:

Sotona je privremeni bog ovog sveta i zato vlada zlo ;) Bog je sotoni dao zemlju do Armagedona da vlada njom i dokaze da ce svi ljudi obozavati njega :lol:

Zato vernici cekaju dolazak Isusa da zbaci sotonu s trona i on zavlada planetom i ukloni svo zlo koje je sotona ucinio u svojoj vladavini :aha:

aaaa znaci to je .

mi patimo zato sto se bog i sotona zezaju i mere ciji je veci, uticaj

kao kada bi dao bandi odresene ruke u jednom gradu da vidis koliko ljudi mogu da premlate i koliko ce im se clanstvo uvecati. HUMANO

Poslednja izmena:
aaaa znaci to je .

mi patimo zato sto se bog i sotona zezaju i mere ciji je veci, uticaj

kao kada bi dao bandi odresene ruke u jednom gradu da vidis koliko ljudi mogu da premlate i koliko ce im se clanstvo uvecati. HUMANO

Nije bash tako :)

Sotona je na nebu izazvao Boga u smislu: ako mi dopustis da vladam zemljom mene ce svi obozavati a ne tebe, tebe obozavaju samo kada ih stitis i pomazes a mene ce obozavati jer me vole i vole zlo i da grese, i volece me jer cu im ja sve dopustiti sto im ti branis i slicno :aha:

I onda je Bog morao da prihvati iazov jer su to posmatrala sva nebeska stvorenja :)

Zato je i Jov napadnut da dokaze isto ;)

...

Ako ne smeju diskutanti da se vređaju, pitam vas...

Da li je Bog ličnost?

Da li Bog sme da se vređa?

Ko Vam je dao pravo da vređate Tvorca neba i zemlje? Niko vam nije dao takvo pravo već ste SAMI ODLUČILI da kršite Božji zakon i da hulite na Boga iz dana u dan na ovom žalosnom forumu!

Kako će proći svi bogohulnici i svi oni koji ih podstiču svojim uticajem? Da čitamo malo Sveto pismo... e to će se svakako smatrati teškim prekršajem! Zar nije tako gospodo moderatori?

Kakav je ovo svet postao?

Направио је две грешке. Прво нас Анђеле између осталог и Луцифера који Га је издао, а друга грешка човек са његовом слободном вољом.
Да му слободну вољу, а онда Га потопи.

- - - - - - - - - -

Otac je Pravda.

Da On ne postoji, ne bi imali pojam o Ljubavi, Pravdi, Istini, Lepoti .. i svemu lepom.

Besmisleno je da bica zaglibila duboko u greh raspravljaju o Ocevoj - pravednosti. :(((((

I tuzno, pre svega ^^

Па на земљи је и немамо. Код Њега имамо.

Poslednja izmena:
...

Da li je Bog ličnost?

Ko Vam je dao pravo da vređate Tvorca neba i zemlje? Niko vam nije dao takvo pravo već ste SAMI ODLUČILI da kršite Božji zakon i da hulite na Boga iz dana u dan na ovom žalosnom forumu!

Kako će proći svi bogohulnici i svi oni koji ih podstiču svojim uticajem? Da čitamo malo Sveto pismo... e to će se svakako smatrati teškim prekršajem! Zar nije tako gospodo moderatori?

Немој да се нервираш због свиња које воле да се купају у свом блату.

...

Da li je Bog ličnost?

Sto se cudis ? Ako je sotona bog sveta kko svet moze voleti Boga i postovati ? Svet postuje svog boga koji vlada nad njima :mrgreen:

Vernici nisu deo sveta da nebi obozavali boga sotonu ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back