- Poruka
- 77.206
Dosta se čuje, naročito po urbanim mestima, da su narodnjaci seljačka muzika samo za veselja i "seču vena" po kafanama i svadbama.
Koliko u tome ima istine?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
filozofija i nacin zivota u gradu i selu nisu isti pa prema tome narodna muzika ima drugacije znacenje u ruralnim nego u urbanim sredinama.Dosta se čuje, naročito po urbanim mestima, da su narodnjaci seljačka muzika samo za veselja i "seču vena" po kafanama i svadbama.
isto....., al sam veliki protivnik islamiziranog turbo-folka. Provocira zdrav razum i obavezno stvara agresiju kod publike a prema tome ko slusa tu muziku, izgleda da ima uticaj i na redukciju IQ.treba razlikovati
narodnu
starogradsku
novokomponovanu
licno sam ljubitelj starogradske
Мени је ова "урбана" аутотјун музика за сељачине..Dosta se čuje, naročito po urbanim mestima, da su narodnjaci seljačka muzika samo za veselja i "seču vena" po kafanama i svadbama.
Izgleda da si onda to baš dosta slušaoisto....., al sam veliki protivnik islamiziranog turbo-folka. Provocira zdrav razum i obavezno stvara agresiju kod publike a prema tome ko slusa tu muziku, izgleda da ima uticaj i na redukciju IQ.
Zasto jeca ovoliko?
Браво ћеро!Zanimljiva stvar na dernecima, na čoporativnim putovanjima busom npr. svi znaju sve tekstove narodnjaka, najgrlatiji budu upravo ovi što preziru narodnjake. Puno puta sam čula i u "fensi" klubovima sa živom svirkom, kad se ponapijaju ti što ne slušaju narodnjake kad viknu: MEĆI HALIDA!
Ja mogu slušati ama baš sve.