Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 80.900
Trolaš i to treba podržavati jer ide u prilog nazadovanju Srba i time dužeg mira

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trolaš i to treba podržavati jer ide u prilog nazadovanju Srba i time dužeg mira
Не знаш о чему говориш.Срамота! Таквог свеца као што је Радован Караџић они су нашли да нападају.. Грешна им душа!
Национализам у Србији као и да не постоји.какав нацијонализам у Србији?
имају ли икакви критеријуми и предуслови за то
![]()
какав нацијонализам у Србији?
имају ли икакви критеријуми и предуслови за то
![]()
Trol koji neprestano provocira.Не знаш о чему говориш.
Trol koji neprestano provocira.
Dirljiva je zabrinutost hrvatskih i smrdogorskih nacionalista za srpsku budućnostVelimirović im svetac okorjeli antisemit to su sve detalji i zalog mira jer su izolirani bez mogucnosti za napredak.
Tako da to treba ohrabrivati
Ja sam kozmopolit dakle imate više prijatelja koji podrzavaju vaše nazadovanje do stadija pećine rodovske zajednice u kojoj cete imati vaše ikone sretni i zadovoljni svi.Dirljiva je zabrinutost hrvatskih i smrdogorskih nacionalista za srpsku budućnost![]()
To nikad ne reci da prezireš već hvali da degradiraju na praćku i samostrel.Nacionalizam, kao termin poštovanja vlastite države izuzetno poštujem, a kao termin ponosa vlastitom nacijom izuzetno prezirem i je razumijem ni u tragovima.
E pa i ja sam kosmopolita.Što odmah ne kažešJa sam kozmopolit dakle imate više prijatelja koji podrzavaju vaše nazadovanje do stadija pećine rodovske zajednice u kojoj cete imati vaše ikone sretni i zadovoljni svi.
Čitaj šta kaže mudra smdogorska glava Stevo Vučinić. "Srbi bi nas pojeli s opancima"Autorska
Poznato je svima da srpski nacionalizam je uzrok raspada SFRJ i ratova u Hrvatskoj i Bosni.
Srpski nacionalizam je isto razlog odvajanja sefa Crne Gore Mila Djukanovica od politike Milosevica i Srbije, sto je na kraju rezultirao sa nezavisnoscu Crne Gore 2006. godine.
Da nije bilo srpskog nacionalizma, i da su Srbi podrzavali zapadnu NATO/EU politiku, vjerovatno Jugoslavija bi danas opstala, ili bar najmanje, Kosovo bi ostalo u granicama Srbije, i Crna Gora bi ostala u savezu sa Srbijom.
Bez obzira na to, srpski nacionalizam (i anti-zapad narativ) je jos ziv i popularan u Srbiji.
Kad bi i da li bi ikad bilo moguce da se promjeni narativ u Srbiji?
дакле колко око 2%?Voljeti i velicati Mladica/karadzica, nositi slike nekog patrijarha ili popa svuda, pisati cirilicom na internetu, slusati baju malog knindzu i ici na Guču festival
Da nije bilo srpskog nacionalizma, ... Kosovo bi ostalo u granicama Srbije, i Crna Gora bi ostala u savezu sa Srbijom.
Kad bi i da li bi ikad bilo moguce da se promjeni narativ u Srbiji?
Misaono ispunjavaš snove o žuđenoj svemoći?
Нема национализма - нема државе.
Међутим, кад већ имаш државу, онда мало прикочиш са национализмом.
То ни Срби, баш као ни остали недојебанци на Западном Балкану (од Брегане до Тиране) ниjeсу још најбоље оварисали.
Tako je, nacionalizam je potreban u odredjenim okolnostima - kada nema drzave i/ili odredjenih ljudskih prava za neku nacionalnu grupu, onda nacionalizam je sredstvo za dobijanje tih prava.
Ali kada vec postoji nacionalna drzava onda nacionalizam postaje samo izgovor za korupciju, k*rcenje, i sovinizam.
Tako je, crnogorski nacionalizam je bio potreban da bi se Crnogorci opravdeno izborili za povratak svoje drzavnosti, sto su i uspjesno ucinili.
Misaono ispunjavaš snove o žuđenoj svemoći?
I postali mafijaška država. Gdje se jedan čovjek enormno obogatio.