Da li je na pomolu puč?

Naravno, pitanje je samo da li Dačić i Ministar vojske ima veći uticaj ili crnogorsko, albansko, ustaška mafija ima veći uticaj u vojsci i policiji, ovi Zvicerovi još nisu aktivirali svoje plaćenike u policiji, samo ove "političke" plaćenike.....pa ne daju ameri, holandjani i englezi pare NVO jer vole neke djilase i marinike, nego proverenim mafijašima koji plaćaju i lobiranje van srbije....direktna veza su crnogorci u državnim organima i ja ne razumem kako strani državljani, bezobzira na dvojne pasose ili rodbinske odnose mogu da zastupaju srpski i druge narode u Srbiji, a ne Srbi....

1737792456914.jpeg

Sta reci...koriste novelu ajvanho da opravdaju simbol🙄 uozbilji se...pola ovde nikad nije ni cula za to delo....
Simbol je simbol i u zadnjih 20 godina koriste ga svakakvi.od hamasa do shiptara.jok neko citao ajvanhoa ili skotsku istoriju ...
pa nije ga pisac ajvanha izmislio 1819 godine; zapravo in Scotland – first popping up in the mid 1400s – as to be “taken with a red hand”. poenta otiska crvene sake i [idioma uhvacen] crvenih [krvavih] ruku postoji odyvek, culi smo za nju, eto mnogi smo imformisani, znamo i za hamas i albance, ali pojma nismo imali da su se i oni koristili istim simbolom, ili vi tvrdite da ceo svet kopira siftare ili hamas, tj, da je od njih dosao simbol do nas? meni je to neverovatno, cak nisam imao pojma da su ga koristili
ali ne, za vas su siftari svemir, ceo svet krade od siftarije ideje, kao vas aljek siftar 🥪
1737735022639.png
NYT bestseller o crvenim rukama americke elite koja pomaze kini, da bi sebe obogatila
znaci sutra cemo bajdena da sudimo za izdaju zemlje, jer je lapao i levom i desnom
jel i ovaj pisac piter svajcer, cuo za crvene ruke od hamasa i siftarije? e sns sekto duduka koja bivas placana u sendvicima

Poslednja izmena:
Ovo kao da je preslikana 1997 kad su bili studentski pokret Otpor i koalicija Zajedno.

1737803435007.png

Slican logo, slicne akcije....
Ali provaljeno, Vlast zna od 1997 kako se postupalo sa protestantima. Misljenja sam ipak posto to nece proci jer vlast zna sve fore opozicije i studenata, da ce na kraju biti gradjanski rat iako to od srca ne zelim.

Back