Dali mu terene na Sportskom centru Olimp (oteli od građana)Ne samo da kao teniser nisi ni do kolena bio Djokovicu, nego ni kao covek
Pogledajte prilog 1676061
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dali mu terene na Sportskom centru Olimp (oteli od građana)Ne samo da kao teniser nisi ni do kolena bio Djokovicu, nego ni kao covek
A i da ima petlju, kako bi to izveo? !Nema ta kukavica petlje za ozbiljan otpor niti ga iko od njegovih poštuje.
Smučio se više i Kobrama, čak i one krindžuju od njega.
Da li je na pomolu puč? Srbija se diže!
Znaš kad bi ga poslušali.A i da ima petlju, kako bi to izveo? !
Proglasio opšti mobilizaciju vojske i policije i poslao ih u dvadest gradova da rasteruju ljude sa ulica?![]()
Kako da ne, Adolf Musliu je večanМјок, издувавање. Као балон.
Tako si pričao i 4. oktobra u 23 i 59
Puč po definiciji treba da izvede neko iz redova vlasti ili povezan sa vlasti. Ko će to da uradi? Policija je potkupljena, političari ucenjeni, vojska nikad nije bila uz narod i samo misle na stanove i svoju korist. Tako da mrka kapa. Ovo nije puč nego narodna revolucija, desio se narod i proleće.Da li je na pomolu puč? Srbija se diže!
Neminovan tok dešavanja jeste da će rezultati januarskog istraživanja rejtinga političara i političkih partija po opoziciju biti ništa manje katastrofalni od rezultata decembarskog istraživanja. Vidiš odnosno čuješ samo bučnu manjinu a tihu većinu ne primećuješ siroti AleksijeProtesti na kojima su mase pokazale nezadovoljstvo traju već tri meseca. Njihov rezultat je kriza vlasti/sistema!
Sledeća faza je štrajk. I ona je dobro odrađena a rezultat je paraliza delova sistema: zdravstveni, obrazovni, kultura...
Neke profesije mogu duže da štrajkuju, neke ne. One koje su vitalne za narod i društvo mogu da štrajkuju dan, dva, eventualno nedelju dana.
Policija može da štrajkuje par sati, i u tih par sati treba da se završi sve, da vlast bude srušena, bez mogućnosti konsolidacije.
Da bi se omogućilo policiji da izvede svoj štrajk, a u suštini udar na sistem, treba da se desi masovni odlazak u BG iz svih krajeva Srbije i da se izvšri fizička blokada sedišta vrhovne vlasti, i da nema razilaženja dok se stvar ne završi.
Po masama koje će biti na ulicama to će ličiti na revoluciju, ali neće biti revolucija jer neće se menjati sistem (u komunisrtički npr.). Budući da će doći do promene vlasti, može se označiti kao prevrat. A budući da će ključnu ulogu u promeni vlasti imati delovi režima koji predstavljaju državnu silu, može se govoriti i o puču!
Sve, dakle, može da prođe plišano i bez krvi.
Oni od kojih preti opasnost da izazovu nasilje su plaćeni batinaši i lojalni ljudi koji su uglavnom stariji od 60 godina. Batinaši su kalkulanti i oni kad vide masu protiv koje ne mogu, odustaće. A može i policija da ih reši. Matorci su kilavi.
U narednih mesec dana ovo sve treba da bude izvedeno. Svi uslovi su tu. Posle današnjeg dana, manja je mogućnost da av represivnim sredstvima pokuša da spreči nemonovan tok dešavanja.
iz istorije su nam poznata tzv. "desavanja naroda", ti badava botujes kao nema opozicije u narodu, kao da je to bitno, a ne protiv koga je cela srbija ustala - hulji se ne samo ljulja, vec i svima vama, sns-u ce biti zabranjen politicki rad, ali av ce pokusati da eskivira sa pokretom,. verujte to slobodno,a ne da se sprema za bekstvo i da zato gasi snsNeminovan tok dešavanja jeste da će rezultati januarskog istraživanja rejtinga političara i političkih partija po opoziciju biti ništa manje katastrofalni od rezultata decembarskog istraživanja. Vidiš odnosno čuješ samo bučnu manjinu a tihu većinu ne primećuješ siroti Aleksije![]()
Niko nije rekao da nema opozicije u narodu.Ima je i koncentrisana je u gradovima gde živi lelemudski deo stanovništva koji ima vremena koliko hoće pa može i da dangubi na okupljanjima što nepućene posmatrače dovodi u zabunu i do zaključka o nekakvom opštenarodnom buntu .Ima hvala Bogu opozicije jer u Srbiji nije na delu nikakva diktatura ni medijski mrak ali su pristalice vlasti neuporedivo brojnije i ta se činjenica neće promeniti blokadama i štrajkovima operskih pevačica.iz istorije su nam poznata tzv. "desavanja naroda", ti badava botujes kao nema opozicije u narodu, kao da je to bitno, a ne protiv koga je cela srbija ustala
Ko će se SNS-u zabraniti politički rad sinji i prežalosni kukavčeiz istorije su nam poznata tzv. "desavanja naroda", ti badava botujes kao nema opozicije u narodu, kao da je to bitno, a ne protiv koga je cela srbija ustala - hulji se ne samo ljulja, vec i svima vama, sns-u ce biti zabranjen politicki rad, ali av ce pokusati da eskivira sa pokretom,. verujte to slobodno,a ne da se sprema za bekstvo i da zato gasi sns
Gledao Sam prizore iz gradova širom Srbije 24. 01. Validniji prikaz odnosa snaga od istraživanja.Neminovan tok dešavanja jeste da će rezultati januarskog istraživanja rejtinga političara i političkih partija po opoziciju biti ništa manje katastrofalni od rezultata decembarskog istraživanja. Vidiš odnosno čuješ samo bučnu manjinu a tihu većinu ne primećuješ siroti Aleksije![]()
I ja sam isto tako gledao predizborne skupove Vuka Draškovića i SPO 1990 i verovao da će pobediti na izborima i isto tako sam odbacivao rezultate tadašnjih anketa po kojima su favoriti Milošević i SPS kao gluposti i podvale.Kad nešto silno želiš i još ako si mlad i nemaš životnog iskustva ...Gledao Sam prizore iz gradova širom Srbije 24. 01. Validniji prikaz odnosa snaga od istraživanja.![]()
Nadaju se botoviTako si pričao i 4. oktobra u 23 i 59
Ne trebaju nam ni Rusi ni nato nego pravi Srbi.a rusi, jel mogu rusi ?
naprednjaci nisu SrbiЗа који дан ће празник светог оца нашег Саве. Сви Срби би требало да славе или бар обележавају Савиндан и свету Петку. Душмани, по ко зна који пут, хоће да нас заваде и да се српска крв лије. Молимо се светом оцу нашем Сави да нас сачува од пролевања српске крви и грађанског рата.
Pisali, srali gde stignu,,,bacali otpatke.Evo stoka krezuba kako je ruinirala grad
Pogledajte prilog 1676055
Brate koliko nizak, ja sam mislio da je visi, kad ono jedva 1.70m.Ne samo da kao teniser nisi ni do kolena bio Djokovicu, nego ni kao covek
vucic ima oko 2m a tipsarevic oko 1.80Brate koliko nizak, ja sam mislio da je visi, kad ono jedva 1.70m.
Kako cujem nekim ljudima kenjali u dvoristuPisali, srali gde stignu,,,bacali otpatke.