ne veruje ni obican gradjanin drugome... Tuzno...ali ja mislim da ima tu svega .... ratovi , sankcije, tranzicija, zaostavstina iz komunizma, liberalni kapitalizam, itdda niko nikome ne veruje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne veruje ni obican gradjanin drugome... Tuzno...ali ja mislim da ima tu svega .... ratovi , sankcije, tranzicija, zaostavstina iz komunizma, liberalni kapitalizam, itdda niko nikome ne veruje
A i samog naroda.Srbija je duboko podeljeno drustvo, toliko polarizovano da niko nikome ne veruje, i to je jedan od velikih "uspeha" ove, ali i prethodnih vlasti.
Najvisi organ vlasti nije AV nego DB. Moguce je da oni izvode operaciju Sjasi Kurta da uzjasi MurtaПуч је већ извешен (одозго) од највиших носиоца власти оличеним у АВ, ТО ЈЕ ДРЖАВНИ УДАР ОДОЗГО
jesi čuo ti Moco da je to logo vuckovog novog pokreta za narod
Plus batinenagutace vas policija suzavca, ne glupirajte se
јокDa li je na pomolu puč? Srbija se diže!
јел то могуће ?jesi čuo ti Moco da je to logo vuckovog novog pokreta za narod
Danas će biti svečano predstavljen na skupu u Jagodini u svojoj punoj rezoluciji
odmah iza govornika.
отуда динку дотурена идеја за лого протеста....
то си већ покушавао икс путаkolimko moras da budes glup da shvatis da otisak dlana, crvenog, krvavog nije siptarski izum, vec da postoji od 15 veka bar, red handed?
Mogu, ko i Asadu. Izgleda da su iste gazde i za AV i za ispeglanog. Molite se svetom Savi. Samo on sada može pomoći.a rusi, jel mogu rusi ?
za vas kojima su engleski idiomi strani, a iq nizak, nije slucajnost, ali samo prosto logiku da upotrebite, pa zar izraz krvave ruke, i uhvacen krvavih ruku nikad ranije niste culi? samo to da promislte malkice., mozda se setite da ste culi bar nekada...па га питај јел случајности
Mup?Ne. Zato što su oni koji bi eventualno mogli da sprovedu puč zadovoljni i prezadovoljni.
Ne. Zato što su oni koji bi eventualno mogli da sprovedu puč zadovoljni i prezadovoljni.
Sta reci...koriste novelu ajvanho da opravdaju simbolPogledajte prilog 1675886
koliko moras da budes glup da ne shvatis da otisak dlana, crvenog, krvavog nije siptarski izum, vec da postoji od 15 veka bar, red handed, ali naravno jos oid praistorije?
kako god, recimo da je popularisan pre 500 godina, kada siptara nije ni bilo
ajvanho su cuo?
The phrase "caught red-handed" was first used in Sir Walter Scott's 1819 novel Ivanhoe. The phrase refers to catching someone in the act of committing a crime.Pogledajte prilog 1675885
The phrase "caught red-handed" originated in 15th century Scotland as a way to describe catching a murderer with blood on their hands. The phrase is derived from the idea of someone being caught in the act of committing a crime.Simbol je simbol i u zadnjih 20 godina koriste ga svakakvi.od hamasa do shiptara.jok neko citao ajvanhoa ili skotsku istoriju ...
Pogledajte prilog 1675886
koliko moras da budes glup da ne shvatis da otisak dlana, crvenog, krvavog nije siptarski izum, vec da postoji od 15 veka bar, red handed, ali naravno jos oid praistorije?
ajvanho su cuo?
The phrase "caught red-handed" was first used in Sir Walter Scott's 1819 novel Ivanhoe. The phrase refers to catching someone in the act of committing a crime.Pogledajte prilog 1675885
понављаш сеPogledajte prilog 1675886
ajvanho su cuo?
докле ђеш вређати неистомишљенике ?jos jedan duduk, a 15 VEK?..
bas gledam, i nije isto u sredini sake, belo, evo ti jos jedna, vidi se da nije ista sakaи апослутно идентична , погледај ове испод крваве руке динкових пленумаша, поготово ону са десне стране, апсолутно су иднетичне ко ова мјафт
плус и то да је мјафт такође студентска организација...![]()
Vojska sutra prelazi na stranu naroda, a u noci izmedju subote i nedelje i policija.nagutace vas policija suzavca, ne glupirajte se
bas gledam, i nije isto u sredini sake, belo, evo ti jos jedna, vidi se da nije ista saka
Pogledajte prilog 1675897
ovde se cak vidi da je jedna ista, leva ili desna, samo kao u ogledalu preslikana, znaci NISU DVE SAKE RAZLICETE, vec jedna
Pa, ceo državni aparat, mup, bia, vojska, sudstvo i tužilaštvo, opštinske uprave i javna preduzeća.
leva i desna jesu, ali oinda je jedna samo, a ona opet nema veze sa svim ovim koje sam ti ja postavio, niti sa albanskom myaftапсолутно идентичне. дакле све јансо.
Ni ja nisam što sam bio nekada.Клерке Канете једино ти можеш спасити Србе од јарма