bernardo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.480
Зашто је данас комерцијализација нужно лоша? Као да је правило - што комерцијалније то лошијеKomercijalizacija...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Зашто је данас комерцијализација нужно лоша? Као да је правило - што комерцијалније то лошијеKomercijalizacija...
Inteloigencija diktira ukus. Za svaku inteligenciju postoji odgovarajuca muzika...Да али многе од тих пессама се стварно врте по клубовима. И клинци, тј моје генерације, стварно откидају за тим песмама
Значи ли то да је пораст интелигенције очигледно стао? И да су данашњи млади глупљи од младих из 80тих? Или чак и 90тих година?Inteloigencija diktira ukus. Za svaku inteligenciju postoji odgovarajuca muzika...
Zato sto se stancuju pesme na istu foru, sa slicnim tekstovima...Зашто је данас комерцијализација нужно лоша? Као да је правило - што комерцијалније то лошије
Ocigledno medijski moguli zele tako da bude...Значи ли то да је пораст интелигенције очигледно стао? И да су данашњи млади глупљи од младих из 80тих? Или чак и 90тих година?
Али управо због тога би музика таква, по некој логици, требала да пропадне. Но, имамо обрнут случај овдеZato sto se stancuju pesme na istu foru, sa slicnim tekstovima...
Kreativnost se zapostavlja...
Ја имам ухо и знам шта ми прија и шта је квалитет. Независно од укуса, тако би ваљда требали сви? Сви који су иоле интелигентни?Ocigledno medijski moguli zele tako da bude...
Ljudi u proseku slusaju sta im se servira. Onda to udje u uvo, i kao to vole...Ја имам ухо и знам шта ми прија и шта је квалитет. Независно од укуса, тако би ваљда требали сви? Сви који су иоле интелигентни?
Trendovi se menjaju kad dosade. Industrija stancuje istu muziku dok ne smori ljude, onda menja...Али управо због тога би музика таква, по некој логици, требала да пропадне. Но, имамо обрнут случај овде
Слажем се али медији не сервирају такву музику. Већ, то иде кружно преко друштвених мрежаLjudi u proseku slusaju sta im se servira. Onda to udje u uvo, i kao to vole...
Ово бога ми траје и јаче од 10 година. И још није сморило омладинуTrendovi se menjaju kad dosade. Industrija stancuje istu muziku dok ne smori ljude, onda menja...
I to je medij, putem kog se sire trendovi...Слажем се али медији не сервирају такву музику. Већ, то иде кружно преко друштвених мрежа
Mene to smara zestoko... ono sto ti udje u uvo, to ide.Ово бога ми траје и јаче од 10 година. И још није сморило омладину
Да, само мислио сам на медије као новине, тв... Наравно да јесте медији али кружно људи сами себи то намећуI to je medij, putem kog se sire trendovi...
Ма мени причаш, то уопште ни не слушам. Људи ми се смеју што не знам пола тих извођачаMene to smara zestoko... ono sto ti udje u uvo, to ide.
Ма пријовићка је у мојој генерацији "чемпионшип". Прва лига су војаж и девито. А карлеуша је нови шампион премијер лигеJel znate neku pesmu alexandre prijovic,ne znate naravno,napunila 3 arene,to gura brena satanista nema veze s kvalitetom