georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 202.386
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
To nije objasnjenej sta je nekvalitetna muzika.
Sta neku muziku cini nekvalitetnom?
Pri tome odogvor nije da je to sr.anje jer je to licno misljenje.
Brate odoh ja u selo 4 klinaca sve ovo znaju napamet a mi ne razumemo sta naklapaju,.matori smo a ne kapiramo taj kvalitetjaooo Dzordzi aj što okači al što njih dvojicu nadje kad za njihove ''pesme'' treba titl uključiti![]()
![]()
Brate odoh ja u selo 4 klinaca sve ovo znaju napamet a mi ne razumemo sta naklapaju,.matori smo a ne kapiramo taj kvalitet
Idemooma klinci zaposednuti njima jaooolikovi svaka treća peta reč im se ''razume'' i to treba da se doobro načulje uši da ti doberman nije ravan
i još jedna vrlo bitna stvar koju retko ko uzima za ozbiljno-brade koje pustaju onolike nisu tu zato što se njima to tako svidja lično
Idemoo
Мени је чолић, искрено, без неких већих кичева у каријери. Чист, квалитетан, увек јак и никад оспораван.a dobro eksperimentisao je i to je pohvalno samo je to trebao da radi sa onim muzičkim pravcima koje se uklapaju u pop muzici
Мени није нажалост, за моје уши то није лоше звучало. Суада, Боље бити пијан него стар, Каја... То су све велики хитови.nažalost daa
По мени музику чини неквалитетном текст који нема дубљу поенту тј површан је и глуп, са глупом поруком и лошим утицајем, нпр "пишамо по клубовима". Што се изведбе тиче, неквалитетна изведба је аутотјун где само уз помоћ компјутерског програма погађају тонови, за разлику од певача који својом контролом гласа погађа тонове. Што се мелодија тиче, то су мелодије које имају и музичког теоријског смисла и неке хармонијске компоненте и делове а не нешто што је лошег звука...To nije objasnjenej sta je nekvalitetna muzika.
Sta neku muziku cini nekvalitetnom?
Pri tome odogvor nije da je to sr.anje jer je to licno misljenje.
Је л ово неки руски регетон?Idemoo
Хахахахаххахахах, какво објашњење за изведбу. Мада мислим да је лош снимак пре него њихова изведбаove su verovatno pčele izujedale za jezik dok su išli da im ližu med a nisu mogli da otkažu termin zakazan u studiu pa takvi sa natečenim jezicima otišli da snime pesmu i eto![]()
Слажем се украдена музика и површни тј глупи текстови су мерило неквалитета. Нема ту субјективе, просто кад не ваља, не ваља, без обзира на популарност.čine skaredni i površni tekstovi pogotovo u kombinaciji kada neko nema glas a vala kada i ima isto
propagiranje kurvanhliuka i ostalih poroka,simbolistika razna takodje
ovo važi sve i za stranu muziku isto jel i tamo ima sve ovo navedeno
Овде је кич шунд и моје и субјективно и објективно несвиђање према овоме. Јала и Буба, ни лик ни дело им не ценим.Jedno nasumicno sranje xaxa
Управо, кад би их разумео па још да кажеш. Ко да манџурски језик говоре.jaooo Dzordzi aj što okači al što njih dvojicu nadje kad za njihove ''pesme'' treba titl uključiti![]()
![]()
Ја се надам да си саркастичан. Искрено се то надам, да се спрдашBrate odoh ja u selo 4 klinaca sve ovo znaju napamet a mi ne razumemo sta naklapaju,.matori smo a ne kapiramo taj kvalitet
Врло могуће и то са брадама. Мада џали је мајка српкиња правосалвка? Али дефинитивно обојица су шундma klinci zaposednuti njima jaooolikovi svaka treća peta reč im se ''razume'' i to treba da se doobro načulje uši da ti doberman nije ravan
i još jedna vrlo bitna stvar koju retko ko uzima za ozbiljno-brade koje pustaju onolike nisu tu zato što se njima to tako svidja lično
NeЈа се надам да си саркастичан. Искрено се то надам, да се спрдаш
Џала и Буба су почели као доста квалитетни репери. Ево пример једне бубине квалитетне, старе песме, са прелепим текстом и инструменталом и свеукупно песмом
Генерално,у последњих 10-ак година већина песама су доста лоше.Тек ту и тамо "улети" понека добра.Сада конкретно мислим на домаћи јутјуб трендинг тј 20 најслушанијих песама код нас у моменту. Сада ћу вам приложити снимак екрана песама које су код нас у тренду на јутјубуPogledajte prilog 1419052Pogledajte prilog 1419053Pogledajte prilog 1419054
Војаж и девито готово сваком песмом уђу у тренд, војаж је обично први и тај урбани микс жанрова је код нас убедљиво најслушанији. Сада видим да је овде доста извођача који нису баш устаљени у тренду
Моје питање је колико је ова музика (не)квалитетна, од текстова, матрица, изведбе?
Могу само похвалити матрице и продукцију, текст и аутотјунашке изведбе су катастрофа. О текстовима да не причам.
Шта ви мислите?
2000те још и да, ал ај сети се сцене 80тих, старије од нас. Тада је малтене сваки демо снимак био хит (малко карикирам)Генерално,у последњих 10-ак година већина песама су доста лоше.Тек ту и тамо "улети" понека добра.
Али,рецимо,за мене је најбоља музика била музика 2000-их.Тада је скоро свака песма била хит.
Наравно,све ово се односи на домаћу музику.Страну не слушам.
Ljudi slusaju sta pustaju, razviti muzicki ukus, znaci slusati sve, pa probrati...Такође али ваља продискутовати на ту тему, јер већина слуша. А то што слушају, опет, већина каже да је смеће.
Да ли је у питању логичка грешка?
Komercijalizacija...Sta neku muziku cini nekvalitetnom?
Да али многе од тих пессама се стварно врте по клубовима. И клинци, тј моје генерације, стварно откидају за тим песмамаLjudi slusaju sta pustaju, razviti muzicki ukus, znaci slusati sve, pa probrati...