Да ли је музика из трендинга неквалитетна

Чујеш ли ти ово што бреговић начини? @Admin Sredoje

Него адмире који је ово језик, јако је нешто тврд за руски, да није русински?
Сад видим да су наше девојке певале. Баш се осети да не певају изворно руси. Ојда ојда ојдаојдада

Увек је било да се људи ложе на нешто што је главна струја и главни правац али данас малтене као да пре него што ће квалитет да одреди број публике, пре број публике "одређује" да ли је песма квалитетна или не. И то је оно што је жалосно.

da li se ta trep ili koji je muzički pravac već vrti i na tv-u ili je samo na jutubu?

da li se ta trep ili koji je muzički pravac već vrti i na tv-u ili je samo na jutubu?
Не врти се на Тв-у сем на IDJ, и то само они који су њихови, тј које је IDJ издавао. Никада нисам видео ни чуо нити једног ван друштвених мрежа

znaš kako nije to sad u fazonu turbo folka i sl već je kičasto na neki specifičan način tu je on snimao neke muzičke kombinacije koje dodju bezveze
Ма он се у сваком жанру доказао. По мени је све ово доста квалитетна музика. Но, опет можда је то нека субјективно-психолошка илузија јер је чолић свакако квалитетан извођач

То је такође бреговићева композиција колико ја знам. Мада, ово мени није кич

to je ok njegova je autorska kompozicija ali u pitanju je to što oni i on ovako i dok je bio u grupi belo dugme sve ima da urade samo da se ubace širokoj publici i onda dobijemo rok bend koji samo liči ali to nije

to je ok njegova je autorska kompozicija ali u pitanju je to što oni i on ovako i dok je bio u grupi belo dugme sve ima da urade samo da se ubace širokoj publici i onda dobijemo rok bend koji samo liči ali to nije
Временом су они пласирали тај пастирски или чобански рок, али не само они. И плави оркестар је то радио

Ма он се у сваком жанру доказао. По мени је све ово доста квалитетна музика. Но, опет можда је то нека субјективно-психолошка илузија јер је чолић свакако квалитетан извођач

a dobro eksperimentisao je i to je pohvalno samo je to trebao da radi sa onim muzičkim pravcima koje se uklapaju u pop muzici

Back