Da li je muškarcima seks stalno u glavi?

bird again

Buduća legenda
Poruka
49.715
Koliko često pomislite na seks?
Pitanje za oba pola.

Tema je asocijacija na komentar:

Sve je moguce, ali iskustvo govori drugacije, ako je muski clan prvi prevario , onda skedi uzvratnost.Muskarcima je sex stalno u glavi, pa prema tome i logicno je da ce prvi napraviti prevaru.

Dalje, sledi pitanje:

Da li dolazite u iskušenje da prevarite partnera samo radi želje za seksom (primer - fizička daljina ili slično), a samo radi neke objektivne / fiziološke potrebe za seksom?

Naravno da sex nije stalno u glavi. Na primer, danas sam pravio sarmice od zelja i sex mi nije pao na kraj pameti tokom procedure, bio sam previše koncentrisan na pravilno savijanje sarmica.
Ako su sarmice lepo zamotane, onako ni previše čvrste ni previše meke, a sočne, ne mogu da garantujem odsustvo erekcije.

I ja volim ručno, mašinicu baš rijetko koristim. Kupi, nije prevelika skalamerija, ne zauzima preveliki prostor. Budu zaista savršenstvo, svaka identična :P
Evo sad sam gledao kako radi, zanimljivo je, ali mislim da rukom ipak može preciznije. Ona one repiće ostavi spolja i slepi ih na sarmi prilično pravilno, ali ja ih sa strane uguram prstom i budu potpuno glatke i savršene.

Koliko često pomislite na seks?
Pitanje za oba pola.

Tema je asocijacija na komentar:

Dalje, sledi pitanje:

Da li dolazite u iskušenje da prevarite partnera samo radi želje za seksom (primer - fizička daljina ili slično), a samo radi neke objektivne / fiziološke potrebe za seksom?
Da li je muškarcima..pitanje za oba pola...
🥰🥰🥰 Obožavam te,❤️

Back