salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 5.463
Zivotni vjek muskarca je kraci jer piju vise alkohola ,puse, ne paze se, muskarcima je zivot daleko laksi.Zato je zivotni vek muskaraca 15 godina kraci...pishanje ili zdravlje, odlucite sami...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zivotni vjek muskarca je kraci jer piju vise alkohola ,puse, ne paze se, muskarcima je zivot daleko laksi.Zato je zivotni vek muskaraca 15 godina kraci...pishanje ili zdravlje, odlucite sami...
To što pijem, to mi je na oca...Zivotni vjek muskarca je kraci jer piju vise alkohola ,puse, ne paze se, muskarcima je zivot daleko laksi.
Ma sve ima svoju tezinu nije lako ni jednima ni drugima drugaciji je to teret.Da li je muskarcima lakse nego zenama?
Кад крене звоцање моментално бих се катапултирао на Марс.
e zato je na zapadu trend da se menja pol..............oce muskarci da duze zive.Iskreno pocinje da me nervira ta velika razlika....nesto tu nije u balansu...
hajde 5 godina,7 je tu neki normalni maksimum, ali preko 10, pa jos preko 15....e bas...
.. pa može i nama neka životinja da iskoči i da ga zgrabi tamo gde ne treba
Kažem ja lepo da nije nama lakojoš se priča o onom gladnom besnom kučetu koje je ugrizlo tipa koji je
najvjerojatnije zato što je mislilo da je u pitanju viršla
![]()
To je tacno, zasto ne moze sve jednostavno.Da li je muskarcima lakse nego zenama?
Кад крене звоцање моментално бих се катапултирао на Марс.
brateA žena kao ne može da čučne kao ovaj lik sa strane ?
Nama je sa te strane i teže jer mi stojimo i još smo okrenuti a one mogu da izvode kao traži nešto po travi a ona obavlja nuždu
Склони тепих, паркет се лакше очисти. Ето то сам ти решиоTo što pijem, to mi je na oca...
To što povraćam, to mi je na tepih![]()
samo kad pisem ozbiljnopisanje i jeste umetnost
što sad ne koristiš kukice?
Valjda ne mogu zbog štikli padnu u tortuA žena kao ne može da čučne kao ovaj lik sa strane ?
Nama je sa te strane i teže jer mi stojimo i još smo okrenuti a one mogu da izvode kao traži nešto po travi a ona obavlja nuždu
Na minus bezbroj kako crtate i čime, čime, da vas čovek upita?za nas muskarce pisanje je umetnost
jos ako je na pesku i slicice pravimo![]()
Dobro je kad si se razotkriosamo kad pisem ozbiljno![]()
Nije vam lako
E tad režuNa minus bezbroj kako crtate i čime, čime, da vas čovek upita?![]()