Da li je moguci bolji svet?

Људски род је подељен по много основа(расе,нације,религије,класе,касте,језици,култура ...) и да ли је онда могуће да у будућности поступно дође до зближавања и повезивања различитих народа и њиховог стапања у један?

Хиљадама година се воде ратови међу људима.Да ли ће то трајати вечно и у будућности?
Шта ћемо са нуклеарним,хемијским и биолошким оружјем?
Нормално је да људски род никада не може бити јединствен у националном и верском погледу и у много чему другом.

Хиљадама година се воде ратови међу људима.Да ли ће то трајати вечно и у будућности?
Нормално је да људски род никада не може бити јединствен у националном и верском погледу и у много чему другом.
Tri teze? Velika pitanja za malog čoveka...
Bolja su mala pitanja za velikog čoveka...
Valja sačuvati skromnost.:zroll:

И поред више покушаја нисам успео да на мом компјутеру добијем целу уводну реченицу!?Овај технички проблем ме омета у дискусији,јер незнам какав текст имате од мене на вашим апаратима.
Иначе сва та велика питања се тичу свих нас који живимо на овој кугли,а не само оних који воде политику у државама.

Колико ми,обични мали људи и све невладине организације на Планети можемо допринети да се поступно превазиђу тешки проблеми који деле људски род и који могу довести до нуклеарног рата?

Којој раси припадају Турци?

Zelenoj

250px-PiccoloVsAndroid17..png

Poslednja izmena:

Pogledaj sta se desava sa Fukusimom pa pomnozi to sa x puta

Naravno da je moguc, zaposlis se, kupis kola, kupis stan, ozenis sina , cerku, dobijes unuce, kupis stan unucetu za 7 rodjendan.
Filozofski gledano, to je jedan bolji svet, jer tada znas vise sretnih i zadovoljnih ljudi nego sada.
I vrednih i sretnih.

Dakle koracajmo ka boljem svetu, pokrenimo akciju koja nije humanitarna ali je za bolji svet.Sav prihod ide za kreiranje dobrog posla za tebe.

Ми се нећемо устручавати да силом обезбедимо приступ сибирским ресурсима,јер без тога не можемо западном свету обезбедити данашњи стандард?(Мадлен Олбрајт)
Приступ немачке индустрије сировинама мора се осигурати ако је потребно и оружјем.(Вестервеле)Извор за ове цитате је ,,Политика,, од 28 2. ове године(Кијев као Берлински зид)
На основу предњих цитатата и према свему оном што смо до сада видели и доживели знамо шта политичари пружају човечанству.
Но,право је питање шта обични људи,мировни покрети и друге народне организације могу постићи у стварњу једног света који би био неупоредиво бољи од овог постојећег.

Back