Da li je moguće

RiadaT.

Buduća legenda
Poruka
43.346
Da li je moguce da su zemljotesi u Turskoj izazvani bacanjem bandera od titanijuma iz svemira na zemlju, kako tvrdi šef turske svemirske agencije Husein Jildirim.
"To je kao kolac, oštar vrh. Na primer, ne daj Bože, negde DA padne, nećemo sada da imenujemo scenario katastrofe, ali čim padne na zemlju prodire do 5 kilometara duboko u zemlju. To se dešava veoma brzo i stvara zemljotres magnitude 7-8 stepeni. Usled udara sve što se tamo nalazi biće uništeno. Vidite, ovde nema oružja, nema eksploziva, nema bombi, ništa slično. Jednostavan sub. Ali postoji takva sila koja dolazi iz svemira i nemate šanse da je vidite, zaustavite ili da se odbranite", rekao je on.

Schrodinger

Iskusan
Poruka
6.595
A Tesla je davno malim uredjajem drmao tj. razdrmao Menhetn, dok danas kolcem ph .....realno i nazalost zemljotresa razornih je bilo i bice (nepredvidljiva priroda a Tesla nedostizan). :think:
Rade na tome da se sve vojne i civilne* tehnologije sto vise degradiraju. Pa vidis da se rat vodi identicno kao pre 100 godina...

Teslin uredjaj verovatno spada u domen zabranjenih oruzja, gde su osim hemijskih i bioloskih i mnoga skalarna i nepoznata

*Nije lose razoruzavanje, ali nasuprot tome civilni sektor upravo militarizuju npr. koriscenjem mikrotalasa u sluzbi telekomunikacija...

georgejune

Starosedelac
Poruka
194.896
Da li je moguce da su zemljotesi u Turskoj izazvani bacanjem bandera od titanijuma iz svemira na zemlju, kako tvrdi šef turske svemirske agencije Husein Jildirim.
"To je kao kolac, oštar vrh. Na primer, ne daj Bože, negde DA padne, nećemo sada da imenujemo scenario katastrofe, ali čim padne na zemlju prodire do 5 kilometara duboko u zemlju. To se dešava veoma brzo i stvara zemljotres magnitude 7-8 stepeni. Usled udara sve što se tamo nalazi biće uništeno. Vidite, ovde nema oružja, nema eksploziva, nema bombi, ništa slično. Jednostavan sub. Ali postoji takva sila koja dolazi iz svemira i nemate šanse da je vidite, zaustavite ili da se odbranite", rekao je on.
Ja sam reko odma da su amerikanci izazvali ,ne znam sta treba da vam se desi da skapirate

Poruka
7.445
Ja sam reko odma da su amerikanci izazvali ,ne znam sta treba da vam se desi da skapirate

NJET!
ameri ŽELE da ubede svet da su baš oni izazivači, a u stvari turksa je na zemljotresnom području
svakih 50 godina rokne ovakav zemljotres
i šire tu buvu po celom svetu da bi svi poverovali da bi se svi plašili i da ne bi ni pokušali otpor.
LUKAVO! a i providno u isto vreme....

bas kao

Elita
Poruka
21.242
NJET!
ameri ŽELE da ubede svet da su baš oni izazivači, a u stvari turksa je na zemljotresnom području
svakih 50 godina rokne ovakav zemljotres
i šire tu buvu po celom svetu da bi svi poverovali da bi se svi plašili i da ne bi ni pokušali otpor.
LUKAVO! a i providno u isto vreme....
ma rusi su, ajd sad da se turci mesaju u ruskim ratovima, da im obaraju avione salju dronove neprijateljima itd

bas kao

Elita
Poruka
21.242
Smanjujemo vredjanje i provokacije na forumu, pa tako i ovde. Molim vas da ubuduce birate reci i izraze. Hvala lepo.:hvala:
covece, pa kud ces vecu uvredu ako je tacno da je to izjavio šef turske svemirske agencije Husein Jildirim... mislim odakle turcima svemirski program uopste?

jel to iz onih viceva narodnjaka o muja kuje konja na mesecu?

ja ne znam sta da mislim, zbunjen sam.