DA LI JE MOGUĆE???...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neću više otvarati nove teme. Samo zaebantske. Pipiiiiii! Katanac!

Ti otvoris banalnu temu,a onda zoves u pomoc kada ti se odgovori ne svide.
Ne razumem da zrela zena tako razmislja,ovo se tice i one druge teme,mozes komotno da ih spojis.
Cak mi pade na pamet da ti je ono na slici mama:( s obzirom koliko nezrelo razmisljas
I dalje mislim da si nimfomanka,jer ovo sa njegovim sterilitetom posle tvojih prica kako si dobro j.b.na,na drugim temama, deluje smesno.
Bez uvrede:think:

osecas se nevoljenom.
plus tema o nedovoljnom seksu.
osecas se nevoljenom, nezeljenom i nedovoljno jebbanom.
i ti kazes da je u tebi problem?
ne, draga, mislim da samo imas panj pored sebe, a ne zivog muskarca. nazovi ga zombijem, mumijom, kako hoces, nedorastao prohtevima normalne zene od krvi i mesa.

"doci ce dan kada ce zene u srbiji grliti panjeve misleci da su muskarci" tarabic

saberi se. popricaj sama sa sobom. neko te konstatno zanemaruje, povredjuje, neispunjava.
sta uraditi...tesko pitanje

jeste, i jos pored toga magarca koji danonocno rinta da bi ih prehranio
cini mi se da je ona i to navela, ne istim rijecima, ali je tako nesto bilo u pitanju...
a nije to malo

to je u redu. a vecina muskaraca rinta i jebbe svoju zenu. i plus i svalerku.
jel ona trazi nesto nemoguce?

Nedavno sam gledala na Pinku jednu epizodu emisije "Menjam zenu"
Zive u uzasnim uslovima, imaju cini mi se sestoro djece i samo on radi
Ja ne znam sta ta zena radi tokom dana i da li se icim bavi, ali njihova djeca izgledaju kao mali cigancici, neuredna, nevaspitana... ni ona ne izgleda ista bolje
Druga mama, ta zena koja ju je zamijenila im je dala novac da izgrade kupatilo u kuci, jer ni to nisu imali
Ova kada se vratila, malo je reci da je popizdila
Vice: Nista mi nisi stvorio, nista mi nisi dao, kako ona zivi a vidi mene...
garant bi, da je ikada u zivotu vidjela drugu kitu, i za nju pocela muza da kritikuje

Zao mi je Madonu
Ali, neke zene suvise ocekuju, malo daju ali bi sve da uzmu... kao ona iz price
Ne moze muskarac raditi kao konj, gubiti zivce i energiju da bi prehranio porodicu, a onda zadovoljiti obijesnu zenu
Neke zene nista ne moze zadovoljiti
Da, ona trazi nemoguce

Ja ne znam sta ta zena radi tokom dana i da li se icim bavi, ali njihova djeca izgledaju kao mali cigancici, neuredna, nevaspitana... ni ona ne izgleda ista bolje
Druga mama, ta zena koja ju je zamijenila im je dala novac da izgrade kupatilo u kuci, jer ni to nisu imali
garant bi, da je ikada u zivotu vidjela drugu kitu, i za nju pocela muza da kritikuje

Zao mi je Madonu
Ne moze muskarac raditi kao konj, gubiti zivce i energiju da bi prehranio porodicu, a onda zadovoljiti obijesnu zenu
Da, ona trazi nemoguce

Sto zalis Madonu, ona samo postavlja tekst koji nije ni blizu njenog RL...A svi mi imamo zelje koje ne mozemo ostvariti, kako sami, pa tako i u braku

nije moguce... nikome ko se pita da li je to moguce... ako verujes da jeste, onda je deset godina nista... i, nisam citao, ali... siguran sam kako ovde ima onih koji kazu da je to poprilicno tesko u "rl"... neizvodljivo... ili onih koji kazu kako svaka ljubav mora da predje na "sledeci nivo"... i slicne fraze izvucene iz nekih jeftinih knjiga... ako zakljucas sumnju... nista nije nemoguce... ako stvarno verujemo u to... i onda je sve lako... al' to svi moramo sami da shvatimo... dzaba da vas neko ubedjuje... i prica vam....

Zao mi je Madonu
Da, ona trazi nemoguce

ok, sve je prilicno tacno, sem ove recenice, koja je strasna.
kad bih ja u svom zivotu sa nekim imaginarneim muzem svoje kriterijume, zelje, nade, svoju ljubav, spustila do te mere da ga prosto molim d ame primeti kao zenu, znala bih da ne trazim nemoguce. znala bih da trazim premalo. i d ame ta zelja u nesto premalo i pretvorila. i d ame ne zasluzuje, baz zato jer me napravio na tu malu nesrecnu mrvicu koja pati.

[/B]
ok, sve je prilicno tacno, sem ove recenice, koja je strasna.
kad bih ja u svom zivotu sa nekim imaginarneim muzem svoje kriterijume, zelje, nade, svoju ljubav, spustila do te mere da ga prosto molim d ame primeti kao zenu, znala bih da ne trazim nemoguce. znala bih da trazim premalo. i d ame ta zelja u nesto premalo i pretvorila. i d ame ne zasluzuje, baz zato jer me napravio na tu malu nesrecnu mrvicu koja pati.

Nova, ja nemam iskustva sa brakovima... ne znam kako to izgleda nakon deset i vise godina
Ne znam kako je kada te musakrac odbija, ne primjecuje...
Znam kako je kada te ne zadovoljava
A to se lako resava
Madona, kao zrela zena, bi to trebalo jako dobro da zna
Prema tome, sve ovo je meni jedna smijesna farsa... nadolazeci klimaks, pms ili nesto terece... u svakom slucaju nejna kontradiktornost je vise nego ocigledna
I zbog neozbiljnosti ove teme ja sam i napisala ono na kraju

Kažu da je ljubav kao bašta, moraš je stalno negovati da bi živela i trajala.

Mnogo je teža i više boli usamljenost kad si sa nekim, nego kad si stvarno sam.

Gubiš vreme razmišljajući gde ode ljubav, o tome kako si ti kriva, ili da li je i on kriv....Bolje je da počneš da delaš. Probaj da pronadješ tu sakrivenu ljubav, dobila si puno saveta, raznoraznih, ovde na forumu baš svašta možeš da čuješ. Ako ne uspeš ništa da uradiš, ne muči se više, prekini sve, život ide dalje.

mada, ajd da te ne smorim do smrti... tu je ona... tinja ki plamicak, iskra, zar... u ognjistu ispod dogorelih cepanica... treba samo malo da je prodzaras dzaracem i rasplamsas vatru...

P.S. ne zaboravi da ubacis neku cepanicu, jer se bez nje tesko ce biti nekog plamena...

Ako neko ima ozbiljan problem on ce se obratiti i ozbiljnim ljudima
ozbiljni zivotni problemi se ne resavaju na forumu
za to postoji bracno savjetovaliste

Možda se ne rešavaju, ali forum može nekad da pomogne u rešavanju problema.

Većina je ovde jer se oseća dobro na forumu, ili da bi se osećali bolje, bilo traženjem pomoći kod ozbiljnog problema ili "lažnog ", bilo davanjem saveta iskrenih ili pod.ebavanjem istih, čitanjem raznovrsnih postova, koji mogu da te nasmeju, rastuže, naljute.....

Najveća glupost ovde je baviti se da li je neko iskren ili nije ( to je ok ako postoji tema - šta mislite, da li sam iskren- a ili ne), ili zašto je otvorio neku temu :dash:

Да ли је то брак или веза? Има ли деце или не?
Битно је.
Ако је веза, па још без деце, а ти се сморила...
Чини ми се да ти овде питаш шта је љубав и да ли је то твоје ипак љубав.
:dontunderstand:
Постоји љубав која траје дуго, знам неколико примера, али чини ми се да ти питаш нешто друго.

A sta je tu bitno?ako se smore odu na more jel..10ak dana pa se potsete sta je ljubav..sex..pa se posle mesec dana vrate na staro..a kad su u braku naprave dete pa to odrzava brak..ccc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back