da li je moguce

...da devojka ne prepozna svog najvoljenijeg prvog decka? Elem, ovako se zbilo. Bili su zajedno kao tinejdzeri ali nesto kratko. Ponovo se srecu nakon 10 godina, a ona ne provaljuje da je to on, valjda se fizicki mnogo izmenio. Naravno, tu su i komplikacije, oboje u braku, on vec ima decu....ali ponovo se zaljubljuju jedno i drugo, pocinju tajnu vezu, da bi ona tek nakon ponovnog poljupca sa njim, ukapirala ko je on! Bas cudno...:???:A, kao, on je nju podsetio na tu prvu ljubav, ali kao mislila je da samo lici na njega:???:

ako joj se spustilo dupe i sise a on se pogrbio i vuce nogu.... kako da se prepoznaju breee...

...ja recimo mislim da bih poljubac jedne devojke iz pocetka srednje skole prepoznao medju hiljadu, a lik tesko da bih mogao
...ili mi se cini jer smo bili samo jedno leto zajedno i nismo dovoljno stigli da se nauzivamo...

...da devojka ne prepozna svog najvoljenijeg prvog decka? Elem, ovako se zbilo. Bili su zajedno kao tinejdzeri ali nesto kratko. Ponovo se srecu nakon 10 godina, a ona ne provaljuje da je to on, valjda se fizicki mnogo izmenio. Naravno, tu su i komplikacije, oboje u braku, on vec ima decu....ali ponovo se zaljubljuju jedno i drugo, pocinju tajnu vezu, da bi ona tek nakon ponovnog poljupca sa njim, ukapirala ko je on! Bas cudno...:???:A, kao, on je nju podsetio na tu prvu ljubav, ali kao mislila je da samo lici na njega:???:

glupost, ali nema sanse..

Bila devojka na Havajima posle srednje skole.
Smuvala se, zaljubila, uzivala u letu... morala kuci na koledz... Iz ocaja i tuge decko na svom tukiju istetovira njeno ime WendY...

Proslo 5 godina, zavrsio se fakultet, ona ga nije zaboravila...
Nazad na Havaje... ali kako da ga prepozna? Seti se tetovaze.

Ide po nudistickoj plazi i vidi tipa sa W(skvrceno)Y.. To Je To.. podje sa njime, krene sex...
Njemu se digne... kada ono ima sta da vidi:

Welcome to hawaii have a nice holidaY

Jel to ta prica?

Smuvala se, zaljubila, uzivala u letu... morala kuci na koledz... Iz ocaja i tuge decko na svom tukiju istetovira njeno ime WendY...

Ide po nudistickoj plazi i vidi tipa sa W(skvrceno)Y.. To Je To.. podje sa njime, krene sex...

Jel to ta prica?

ne znam da l' jeste, al' to je bas king size primerak :D

Jel to ta prica?

Zlo i naopako. :klap:

Back