SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
A šta ako mu duga kosa loše stoji ili ako je ćelavko?Ako je ona frigidna,sigurno on nije dovoljno privlachan.
Trebao bi da ode na depilaciju celog tela i malo u teretanu...pusti kosu i tako to....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta ako mu duga kosa loše stoji ili ako je ćelavko?Ako je ona frigidna,sigurno on nije dovoljno privlachan.
Trebao bi da ode na depilaciju celog tela i malo u teretanu...pusti kosu i tako to....
lose premise.
ne nestaje strast kod svih.
kod vecine mozda, ali ne kod svih.
Pa nisam tebe pitala osim ako nisi gay.Mislim da treba i kontra pitanje biti.ne znam..
nisam bio u vezi sa mushkarcem..
kazacu ti kad budem
ne znam ja o cemu govorite. samo sam odgovorila na tvoje pitanje.Pa govorimo o vecin i a ne izuzetcima koji potvrdjuju pravilo.
Pa majq mu, zar svim curama treba neki sa velikom kosom da bi bio privlačan?
A šta ako mu duga kosa loše stoji ili ako je ćelavko?
Znači, za mene neme sreće? :-(Onda nishta...onda mozze slobodno i da se ugoji i zaroza...nema onda nikakve shanse da bude kao oni sa reklama...shto uvek idu svuda bez majice i imaju lepe bele zube svuda oko glave...
samo takav mozze nachi curu...pod uslovom da ima dobra kola i kesh naravno....
Pa nisam tebe pitala osim ako nisi gay.Mislim da treba i kontra pitanje biti.

Znači, za mene neme sreće? :-(

Nema Bobe,nema...zzivot nije sladoled...vech surova rabota...ili si savrshen ili si sam...![]()
i kojim se on sve trikovima služi da bi je odvukao u krevet?kako bih odgovorila na postavljeno pitanje, moram da postavim dodatno pitanje...
el mu ona redovno daje?